Zavřít reklamu

Pokémon iconA je to tu, první hráč dokázal chytit všechny pokémony dostupné v USA. Celkově se jedná o 142 pokémonů a dalších pět se očekává, že do hry přinese nejbližší aktualizace. Američan s nickem ftb_hodor je skutečně dokázal chytit všechny, jak zní moto celé hry a stejnojmenného seriálu, který se stal fenoménem v devadesátých letech.

Hráč při hledání nachodil přes 150 kilometrů a vzhledem k tomu, že jsou mu virtuální postavičky totálně k ničemu, alespoň si zlepšil svůj kardiovaskulární systém, což je rozhodně chválihodné. ftb_hodor svůj lov již ukončil a za hranice se pro další pokémony nechystá, chce totiž jen ty, které hra oficiálně nabízí v jeho regionu a ty už má všechny.

Velkou výhodou při lovení Pokémonů je, pokud žijete ve městě, kde jich je skutečně značné množství. Pokud jste například na vesnici, najdete jich jen pár a i tak se nachodíte značné množství kilometrů. I tak je však výkon tohoto hráče minimálně zajímavý, protože vydržet tolik hodin dělat něco, co je totálně k ničemu je skutečně zajímavé.

Pokémon GO Pikachu FB

*Zdroj: reddit.com

Dnes nejčtenější

.