Zavřít reklamu

Botanicula iconMáte rádi Českou republiku a chtěli byste podpořit produkty, které u nás byly vytvořeny? V případě, že to tak máte nastaveno, tak možná uvítáte dnešní článek, který se zaměřuje na herní aplikace, které byly vymyšleny a vytvořeny právě v České republice. Je možné, že jste nějakou hru zatím neobjevily a třeba vás zaujme. Vybrali jsme pro vás hry Polda 2, Polda 3, Botanicula, Hero of Many, Mimpi, Superfall Pro, Mrazík HD a Soccerinho. Některé hry jsou zdarma a některé naopak za nějaký poplatek, záleží čistě na vás, zda nějakým způsobem podpoříte české vývojáře.

Polda 2
Polda 2 patří mezi nejpopulárnější hry z České republiky. Víte, kde byla vytvořena zcela zásadní technologie, která umožní lidem naklonovat lidskou rasu? Takovým místem je malé městečko Marsyas. Díky velkému rozvoji a celosvětovému používání technologie začíná Marsyas rozkvétat. Klonováním se zabývá firma DNA revolution a výroba klonů se začíná neskutečně rozšiřovat a díky tomu podnikatelé prodávají klony do celého světa. Největší akce roku je volba klonované Miss a zčistajasna se stane zločin. Zkuste vypátrat, co se vlastně stalo a zcela určitě přitom zažijete různorodá dobrodružství. Předpokládám, že všichni známe populární herce Jiřího Lábuse, Luďka Sobotu, Petra Nárožného a mnoho dalších. Pokud je máte rádi, tak právě jejich hlasy vás budou bavit v průběhu této hry. Recenzi na tuto hru najdete přímo zde.

[appbox appstore id411157202]

Polda 3
Polda 3 je pokračováním předchozí hry a opět ji doprovází skvělý dabing známých hereckých tváří. Z Pankráce se stal soukromý detektiv, jelikož mu na stole přistála výpověď. Bohužel nyní nemá žádné policejní pravomoci, ale na druhou stranu už ho zákon neomezuje při pátrání. Brzy přichází první zákaznice a její případ vypadá na první pohled opravdu jednoduše. Nicméně velmi brzy se případ pořádně zamotá a začínají vyskakovat poměrně nečekané a zásadní okolnosti, které s případem zahýbou. Hra nabízí více než 60 lokací po celém světě, více než 70 postav a mnoho dalšího.

[appbox appstore id440198513]

Botanicula
Botanicula je naprostou herní klasikou, kterou snad zná opravdu každý, ale nedovolím si ji do výčtu aplikací nedat, jelikož třeba zrovna ji někdo nezná a to bych si neodpustila. Botanicula je naprosto perfektní hra, která je plná dobrodružství a zajímavých prvků, které potěší dokonce i vaše oko. Ve hře najdete pět kamarádů, kteří jsou maličcí stromoví tvorečci, kteří jsou na cestě, aby zachránili poslední semínko z jejich domovního stromu, který byl napadený zlými parazity. Botanicula nabízí více než 150 detailně zpracovaných lokací, které musíte prozkoumat, stovky zábavných a milých animací, velké množství ukrytých bonusů a mnoho dalšího. První verze je pro iPad a druhá verze je pro OS X. Recenze: Botanicula: Famózní hra pro Mac a iOS, která vám vykouzlí úsměv na tváři!

[appbox appstore id853706620]

[appbox appstore id517309256]

Hero of Many
Doveďte malý roj přes různé boje a bitvy, abyste jim pomohli dosáhnout svobody v této atmosférické akční adventuře. Hero of Many vás vezme na epickou dobrodružnou cestu v roli malého hrdiny, který se nachází v nesmírně nebezpečném světě. Ale nemusíte se bát, rozhodně na to nebudete sám. Povedete roj malých vodních tvorečků přes čtyři odlišné světy, prohledáte záhadná místa a porazíte různé nestvůry. V této hře poznáte, co znamená být opravdovým hrdinou.

[appbox appstore id651676726]

Mimpi
Prozkoumejte zvláštní svět a jedinečná dobrodružství v Mimpi, což je fantastická puzzle adventura. Mimpi je nádhernou a roztomilou hrou, nabízející krásnou výtvarnou stránku. Mimpi je pes, který zarputile hledá svého pána v osmi rozmanitých světech. Příběh je vyprávěn beze slov, hra vám vše ukáže sama a může ji hrát naprosto kdokoliv – děti i dospělí. První verze pro iOS a druhá pro OS X.

[appbox appstore id690016261]

[appbox appstore id762521059]

Superfall Pro
Superfall Pro je unikátní hra, která kombinuje plynulou hratelnost a optimistickou barevnou grafiku a vytváří z Superfall Pro velmi návykovou hru. Vyberte si jednu panenku a zkuste propadnout co nejvíce hluboko. Dokončete 43 úkolů, abyste odemkli lepší a lepší panenky, jelikož každá má jedinečné schopnosti. Vaše cesta povede skrz tři krásné světy. Hra vyžaduje, abyste různě nakláněli svá iOS zařízení, abyste se vyhnuli různorodým překážkám jako např. kola, písty, drtiče, nárazníky a mnoho dalších. Vyzvěte své přátele a porovnejte své výsledky na celosvětových žebříčkách.

[appbox appstore id390395183]

Mrazík HD
Mrazík HD je klasickou adventurou, která se zaměřuje na legendární pohádku, kterou známe pravděpodobně všichni. Mrazík nabízí čtyři dějství neboli čtyři roční období, při kterých si užijete mnoha dobrodružství s hlavními postavami. Na cestách narazíte na dědečka Hříbečka, bodrého Mrazíka, loupežníky, zvířátka  a mnoho dalšího. Při hraní hry uslyšíte hlasy Josefa Zímy (Ivan), Martina Dejdara (Babu Jaga) a Kláru Sedláčkovou (Nastěnka). Mrazíka si můžete vyzkoušet ve verzi zdarma a v případě, že se vám hra zalíbí, tak si ji můžete zakoupit. Recenze Mrazík pro iPhone a iPad.

[appbox appstore id496224327]

[appbox appstore id487218453]

Soccerinho
Soccerinho nabízí realistickou míčovou hru, která je založená především na fyzice a unikátních nápadech, co všechno můžete s míčem podniknout. Zkuste se stát naprostou legendou a dokončete všechny levely, které na vás čekají. Mezitím můžete rozhánět kočky, které číhají na střechách, naštvat stařenky a ušpinit jim vyprané prádlo a zahrát si můžete také golf či basket. V této hře budete také zkoumat ulice staré Prahy na cestě na fotbalový stadion a finální hru. Soccerinho můžete vyzkoušet zdarma a pokud se vám hra zalíbí, tak si můžete pořídit plnou verzi hry.

[appbox appstore id879488483]

[appbox appstore id712286216]

ceske apps

Dnes nejčtenější

.