Zavřít reklamu

iPhone 8 Black iconVzpomínáte si na černou u iPhonu 5, který byla o rok později nahrazena světlejší Space Gray variantou? Podle mnohých Apple fanoušků, i podle mě, šlo o jednu z nejpovedenějších barev pro iPhone. Bohužel zákazníci si stěžovali, že se černá na hliníku snadno poškrábe a dokonce se i ošoupala při běžné nošení iPhonu v kapse, a tak ji Apple musel nahradit vesmírně šedou, kterou najdeme i na nejnovějších iPhonech. Podle serveru Macotakara to ale vypadá, že se Apple vrátí k původní černé.

Macotakara už několikrát v minulosti přinesl zprávy o chystaných plánech Applu a mnohdy byl poměrně dost přesný. Nyní jejich redaktor serveru AppleInsider prozradil, že Apple bude iPhone 7 nabízet v mnohem tmavší barvě, než je současná Space Gray u iPhonu 6s a dalších.

Podle zdroje bude mít nová barva výrazně blíž k černé, ale nepůjde úplně o černou. Nová varianta by mohla být hodně podobná Space Black variantě, kterou Apple nabízí u Apple Watch. Ty jsou totiž také v případě Sport modelu vyrobeny z hliníku stejně jako iPhone a barva se na nich neztrácí. Apple tedy za těch několik let od iPhonu 5 vyřešil problém s ošoupáním a snadným poškrábáním černé barvy na hliníku a právě proto by ji mohl použít u nového iPhonu 7.

Před pár týdny jste se mohli u nás dočíst, že iPhone 7 by měl údajně přijít v Deep Blue barvě, tedy v opravdu tmavě modré, která by možná pod jistým úhlem světla připomínala až černou. Zdá se ale, že právě spekulovaná Deep Blue bude nakonec tmavě černá, o které teď nyní mluví zdroje pro Macotakara.

iPhone 6 black

Dnes nejčtenější

.