Zavřít reklamu

ikona icon256V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých OS X aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

MonthlyCal
MonthlyCal je widget pro OS X Yosemite. Jedná se o velmi fajnový, barevný měsíční kalendář. MonthlyCal podporuje gregoriánský kalendář a mnoho různých jazyků. Můžete si také vybrat podle vašeho vkusu z několika barevných schémat.

[appbox appstore id935250717 oldprice=“0,99€“]

My Net
Aplikace My Net monitoruje všechna zařízení, která jsou připojená k vaší oblíbené veřejné WiFi síti nebo k vaší domácí WiFi síti. Aplikace vám zobrazí informace o všech zařízeních, které jsou k síti připojené.

[appbox appstore id931314293 oldprice=“4,99€“]

Beautiful Backup 2
Máte obrovské množství fotek a videí? Máte mnoho duplikovaných souborů a velké množství zálohovaných dat? Chtěli byste vytvořit jednu jednoduchou a přehlednou zálohu dat z celé vaší sbírky fotografií a videí? Beautiful Backup 2 je praktickou aplikací, která vám se vším pomůže. Aplikace dokáže pečlivě organizovat fotografie a videa do hierarchické složkové struktury. Aplikace také umí eliminovat duplikované soubory, změnit velikost snímků a videí na vámi vybranou velikost, vytvářet archivy a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1118583560 oldprice=“13,99€“]

FolderMarker
V případě, že nemáte rádi uniformní vzhled a preferujete unikátní a barevný, tak vám vstříc vyjde tato aplikace. FolderMarker vám pomůže zajímavým způsobem označit složky a změnit jejich vzhled. Jednoduše přizpůsobte ikonu vaším potřebám. Aplikace vám také umožní přidávat vaše vlastní obrázky na ikony složek.

[appbox appstore id1012940117 oldprice=“3,99€“]

Typeeto
Typeeto vám umožní použít klávesnici vašeho Macu jako Bluetooth klávesnici pro další zařízení (iPad, iPhone, Apple Tv, zařízení s Androidem a mnoho dalších). S Typeeto můžete psát dlouhé zprávy na Macu a poslat je prostřednictvím mobilních zařízeních, kopírovat a vkládat text z Macu na připojená zařízení. Dále můžete ovládat pomocí plnohodnotné klávesnice Apple Tv či herní konzole, které jsou k Apple Tv připojeny a také můžete kontrolovat přehrávání hudby na vašich zařízeních.

[appbox appstore id970502923 oldprice=“9,99€“]

PDF Reader Suite
PDF Reader Suite je praktickým nástrojem pro každého, kdo prohlíží, edituje nebo opatřuje poznámkami PDF soubory na Macu. Tato aplikace umí konvertovat PDF soubory na jiné populární souborové formáty (.docx, .jpg, .png, .txt, .html). Díky aplikaci můžete rozdělit dokument do vícero dokumentů, spojit více dokumentů do jednoho dokumentu, vložit stránku z jiného dokumentu do současně upravovaného dokumentu a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1073397288 oldprice=“29,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Bounty Train
[appbox steam simple 371520 oldprice=“24,99€“]

12 Labours of Hercules V
[appbox steam simple 491330 oldprice=“4,99€“]

Hotline Miami
[appbox steam simple 219150 oldprice=“19,99€“]

Eon Altar
[appbox steam simple 382050 oldprice=“6,99€“]

Dnes nejčtenější

.