Zavřít reklamu

alien icon

Když kupujete zbrusu nový iPhone, očekáváte, že v jeho paměti naleznete pouze předinstalované aplikace a také samotný systém iOS. To předpokládal i jeden muž z Mexika. Našel ale v paměti svého mobilního telefonu něco navíc, a to konkrétně fotografii, která ho opravdu vyděsila. V paměti telefonu totiž údajně nalezl velice znepokojující až strašidelnou fotografii ženy, která měla na svém obličeji velké tmavé modřiny a podlitiny. Otázkou ale zůstává, zda-li se nejedná pouze o podvrh a zda-li se youtuber, který natočil i video, nechce pouze zviditelnit.

Případ se stal konkrétně Julianovi Cavalerovi, který řekl, že si jednoduše koupil iPhone a spustil aplikaci fotoaparát. Ve čtverečku, kde jsou nejnovější fotografie viděl zmiňovaný snímek. Řekl, že k telefonu neměl nikdo přístup a absolutně nechápe jak se snímek do telefonu dostal a je divné, že není přímo v aplikaci Fotky, ale pouze jako čtvereček v aplikaci Fotoaparát. Když na fotografii klikl, tak se nezvětšila.

Podle iDropNews muž žádal výměnu mobilního telefonu přímo v Apple Storu, kde jej zakoupil. Nicméně pracovníci se prý pokusili iPhone dát do továrního nastavení, ale fotografie údajně nezmizela. Mnoho lidí tedy začalo spekulovat o tom, jak se fotografie do mobilního telefonu dostala. Někteří uživatelé navrhli teorii, že se jedná pouze o podvod. Ostatní uživatelé však řekli, že byl možná iPhone vlastněn jiným uživatelem, který iPhone nesmazal. Teorií je opravdu mnoho – dokonce nějaká skupina uživatelů sdělila, že se jedná o paranormální jev.

Je velice pravděpodobné, že se jedná o podvod a vtípek, ale i přesto z fotografie běhá mráz po zádech. Pokud se chtěl Julain pouze zviditelnit, tak se mu to povedlo, protože video zhlédlo za pár dnů už přes 3,5 milionu lidí.

iDrop_CreepyPhoto_02

*Zdroj: iDropNews.com

Dnes nejčtenější

.