Zavřít reklamu

iOS 9.3.2 iconNa začátku týdne vydal Apple iOS 9.3.2 pro všechny uživatele, avšak někteří majitelé nejnovějšího 9,7″ iPadu Pro si stěžovali, že jim jejich nový tablet po aktualizaci zamrzl a hlásil chybu „Error 56“. Apple informoval veřejnost, že o problému ví a pracuje na jeho rychlé nápravě. Nyní raději iOS 9.3.2 pro menší iPad Pro stahuje a uživatelé, kteří si nový systém na iPad ještě nenainstalovali, už nemohou aktualizovat.

Chyba se týká jen některých zařízení, ale ve výsledku jde o poměrně velkou skupinu uživatelů, která tak po updatu má ze svého nového iPadu jen těžítko. Chybová hláška vyzývá uživatele, aby obnovili zařízení přes iTunes, ovšem ani to nepomáhá a iPad zůstává nadále zablokovaný. Uživatelům tak nezbývá nic jiného, než kontaktovat podporu společnosti.

Apple nenabídne pro 9,7″ iPad Pro nový iOS 9.3.2 do té doby, dokud nepřijde na to, co problém způsobuje a proč tedy vlastně iPady zamrzají. Během té doby se uživatelé, kteří ještě neaktualizovali, musí spokojit se starším iOS 9.3.1,  avšak majitelům zamrznutých iPadů nezbývá nic jiného, než kontaktovat Apple podporu, která by jim mohla pomoct iPad opět zprovoznit. Pokud zaznamenal zmíněný problém i někdo z vás, je potřeba kontaktovat Apple a navštívit české APR nebo nejlépe rovnou jeden z nejbližší Apple Storů v Německu.

iPad-Pro-iOS-9

Dnes nejčtenější

.