Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus dual camera icon 5

Už za necelé čtyři měsíce by měl Apple představit své nové chytré telefony – iPhone 7 a iPhone 7 Plus. Některé informace naznačovaly, že by měl Apple představit i iPhone 7 Pro, nakonec se tak nestane. Na serveru uSwitch se objevilo schéma obou dvou verzí připravovaného iPhonu 7. Schémata iPhonu, údajně pochází přímo z Tchaiwanské fabriky společnosti Catcher Technology, která patří k nejdůležitějším dodavatelům komponentů pro iPhone. Co schémata iPhonu prozradila?

Schémata potvrdila, že Apple nakonec opravdu odstraní 3,5mm jack pro sluchátka, jak na iPhonu 7 tak na iPhonu 7 Plus. Oba smartphony by taktéž měly mít opět vyčnívající čočku fotoaparátu, ale bez kovového kroužku. Už od začátku roku se analytici domnívají, že Apple integruje duální fotoaparát pouze do větší Plus verze. Zmiňovaná tvrzení taktéž uniklé schémata potvrdila. Další exkluzivitou u většího modelu by měl být Smart Connector. Na obrázku níže nalezneme uniklé schéma iPhonu 7 Plus.

iPhone-7-Plus-CAD

Zpráva také potvrzuje, že se iPhone 7 se zbaví pruhů pro antény, které u iPhonu 6(s) vedou přes záda telefonu. Pruhy se tak přesunou na samotné hrany telefonu. Tím budou celá záda mnohem více prázdná.

Na spodní straně iPhonu bychom měli nalézt Lightning konektor a pouze jeden stereo reproduktor, tudíž by Apple 3,5mm jack ničím nenahradil. Schéma nám potvrzuje, že iPhone 7 a iPhone 7 Plus bude vypadat velice podobně jako série iPhone 6 a iPhone 6s a žádné větší designové změny bychom se dočkat neměli. Oba dva iPhony budou mít také stejné rozměry jako současný 4,7palcový a 5,5palcový model. Na obrázku níže můžeme vidět schéma iPhonu 7.

iPhone-7-CAD

*Zdroj: Macrumors.com

Dnes nejčtenější

.