Zavřít reklamu

Forum iconOd dnešního dne jsem pro vás spustili nové diskusní Apple fórum, ve kterém se můžete podělit o cokoli ze světa Applu. Snažili jsme se témata udělat skutečně tak, jak zajímají nás, milovníky Applu. Fórum je prvním krokem v restrukturalizaci celého LsA, která bude mít postupně čtyři fáze, z nichž první je již nyní online.

Budeme rádi, když začnete LsA Fórum plně využívat a začnete jej plnit svými dotazy, ale naopak i radami pro další uživatele. Máte k dispozici i sekci nákupní poradny, kde si můžete nechat od ostatních a mnohdy zkušených uživatelů poradit jaký Mac, iPhone nebo jiné zařízení s nakousnutým jablkem bude právě pro vás to nejlepší. Samozřejmě jsme nezapomněli ani na vývojáře nebo na ty, kteří chtějí začít vyvíjet aplikace pro iOS, watchOS, tvOS nebo OS X. Budeme samozřejmě rádi, když se zkušení programátoři podělí o své znalosti a s radostí uvítáme, když se pustíte i do vlastního miniseriálu a zasvětíte ostatní do úvodu programování ve Swiftu a podobně.

Fórum je tu skutečně pro vás, proto pokud narazíte na technický problém či jinou nesrovnalost nebo budete chtít cokoli upravit, pak stačí napsat na erik.brocko@letemsvetemapplem.eu. Pokud byste naopak chtěli vytvořit nějaké podtéma, které bude zvýrazněné v určité sekci a budete do něj pravidelně přispívat, pak nás určitě neváhejte kontaktovat.

Pevně věříme, že se LsA Fórum stane nedílnou součástí LsA a je to také první krok k celkové modernizaci našeho magazínu, který se bude postupně skládat ze čtyř různých částí, z nichž první dvě tvoří právě fórum a přepracovaný magazín. Děkujeme za vaši přízeň a nyní už se prosím pustě do žhavých diskusí na našem LsA Fóru!

LsA forum

Dnes nejčtenější

.