Zavřít reklamu

cook_iconNevíte co s penězi, máte rádi Apple, rádi přispíváte na charitativní události a nepohrdnete dobrým jídlem? Máme pro vás řešení! Již čtvrtý rok po sobě, můžete vydražit v charitativní akci oběd s ředitelem Apple, Timem Cookem. Zájemce, který nabídne nejvyšší částku, čeká polední seance přímo v centrále Apple v Cupertinu. Jako malý (nebo velký?) bonus dostane „výherce“ vstupenky na blíže nespecifikovaný Apple event (nejpravděpodobněji zářijové Apple Keynote). Celkový výtěžek za všechny „charitativní obědy“ již hravě překonal milion dolarů.

Výhra, resp. vydražení, umožňuje až dvou lidem v soukromí poobědvat s ředitelem nejhodnotnější společnosti na světě. Na základě informací z předchozích let trvá celé setkání okolo jedné hodiny. V ceně je samozřejmě započtena cena oběda, nikoliv již však ubytování a doprava. Nabídka má platnost do 5. května 2017, s tím že přesné datum oběda závisí na konkrétní domluvě.

S datem platnosti však souvisí ještě jedna perlička. Vzhledem k platnosti do poloviny příštího roku se nabízí, že by se mohl oběd konat již v novém Apple Campus 2, který má být připravený již na konci letošního roku (nejaktuálnější záběry ze stavby najdete zde). O tomto konkrétním řešení se ale v textu aukce nemluví.

V současné době je nejvyšší příhoz ve výši 125 000 dolarů. Aukce končí 5. května ve 22:38 našeho času. Výtěžek poputuje do Centra pro spravedlnost a lidská práva J.F.Kennedyho. Toto centrum Tim Cook podporuje již několik let a na základě toho byl nedávno zvolen do dozorčí rady. V roce 2015 aukce vynesla 200 000 dolarů, v roce 2014 330 000 dolarů a při své premiéře v roce 2013 vynesla aukce 610 000 dolarů.

timcookcharitylunch2016

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.