Zavřít reklamu

Tim Cook icon

Každý, kdo se alespoň trochu zajímá o Apple, zná jméno Tim Cook. Do kalifornské společnosti nastoupil v roce 1998, a ještě před svou smrtí ho Steve Jobs jmenoval na post generálního ředitele. Od té doby ho můžeme vidět na konferencích Applu, kde společně se svým týmem představuje nové produkty. V roce 2011 byl označen magazínem Out jako nejvlivnější osobnost žijící v USA. Tentokrát byl opět na seznamu „100 nejvlivnějších lidí.“ Zmiňovaný seznam každoročně sestavuje časopis Time.

Apple je známý pro elegantní a inovativní produkty, které mění svět. Tim Cook má trvalý úspěch, který vyžaduje velkou odvahu a charakter. Tim dodržuje etické standardy a často se zapojuje do charitativních akcí. Společně s ním se na seznamu nachází Yuri Milner nebo například Binny a Sachin Bansal. V jeho vystupování je cítit nebojácnost a maximální soustředění, i když má na svém „krku“ jednu z nejbohatších společností světa,“ napsal Time.

Tim Cook byl na seznam zařazen už několikrát, v roce 2014 se stal jednou z osobní časopisu Time. Na záda mu také dýchá Mark Zuckertberg nebo PewDiePie. Uživatele si získal především postojem proti FBI, který mnoho společností podpořilo. Apple se rozhodl obětovat svou popularitu a dokazuje, že si váží soukromí stávajících uživatelů. Přesto v nejnovějším průzkumu analytická společnost Pew Research Center uvděla, že více než 51% Američanů si myslí, že by měl Apple žádosti FBI vyhovět a zadní vrátka vytvořit.

tim-cook-time

*Zdroj: Macrumors.com

Dnes nejčtenější

.