Zavřít reklamu

MacBook FB AppletrhTisková zpráva: Stejně jako všechny produkty od společnosti Apple, je právě i MacBook Pro dokonalý v každém svém ohledu. V roce 2015 dostal MacBook Pro poslední update a příznivci tohoto zařízení netrpělivě čekají, zda se v letošním nebo příštím roce objeví nějaké novinky, vylepšení a změny, které by jim ještě více ulehčily práci a také zpříjemnily samotné používání.

MacBook Pro s Retina displejem je v dnešní době možné zakoupit ve dvou provedení, a to v menším 13“ provedení a následně ve větší 15“ verzi. 13“ MacBook Pro s Retina displejem disponuje rozlišením 2450×1600 pixelů, což jsou na 13“ notebook neuvěřitelné hodnoty. Větší 15“ verze már rozlišení obrazovky dokonce 2880×1800 pixelů. Sami tedy vidíte, že se jedná o velmi jemné displeje a není divu, že právě tyto dvě zařízení využívají hlavně fotografové a také grafici, kde obě tyto povolání potřebují jemný a čistý displej.

Právě MacBook Pro nabízí svým uživatelům naprostý komfort, a to jak co se samotného používání týče, tak i výkonově se jedná o jedničky na trhu. Pokud chcete některý ze zmíněných MacBooků Pro s Retina displejem zakoupit, nejlepší možné řešení je nákup u AppleTRH.cz, kde je Vám poskytnuta příjemná cena a pokud navštívíte nově otevřenou prodejnu AppleTRH.cz, ochotný personál Vám pomůže vybrat to nejlepší možné řešení.

Pokud se podíváte na oficiální stránky prodejny AppleTRH.cz, můžete si dostatečně dopředu vybrat a zarezervovat zařízení, které chcete zakoupit a následně se pro něj na prodejně osobně zastavit.

Pokud hledáte ideální zařízení na složitější práci, kde budete potřebovat výkon a na displej svého notebooku budete koukat dlouhé hodiny, MacBook Pro s Retina displejem je ideální řešení pro Vaši potřebu.

MacBook Pro FB

Dnes nejčtenější

.