Zavřít reklamu

ikona icon256 (1)V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

AppGenome
S touto praktickou aplikací můžete zapomenout na všechny aplikace typu Facebook, Instagram a další. AppGenome vám umožní uvést vámi zvolenou URL, zvolení typu prohlížeče (pro plnohodnotný nebo mobilní web) a vytvoří aplikaci, která zůstane umístěna ve vašem menu bar. Tato aplikace podporuje všechny webové stránky. AppGenome vám také nabízí seznam přednastavených aplikací, např. Reddit, YouTube, Dropbox, Gmail a další.

[appbox appstore id1076004595 oldprice=“1,99€“]

Smart Zipper
Smart Zipper je skvělou aplikací, která se zaměřuje na archivaci a umožní vám zazipovat i odzipovat vybrané soubory. Dále vám umožní ochránit vaše soukromé soubory za pomocí zašifrování AES.

[appbox appstore id524576324 oldprice=“9,99€“]

DiskKeeper
Aplikace DiskKeeper vám umožní vyčistit váš Mac od všemožného počítačového odpadu a přebytečných souborů a také zároveň podpoří váš počítač a uvolní místo na disku.

[appbox appstore id928945535 oldprice=“6,99€“]

Better Battery
Better Battery je menu bar aplikací, která pomáhá zlepšovat a prodlužovat životnost baterie vašeho MacBooku a zároveň ukazuje užitečné informace a statistiky ohledně baterie a denního použití vašeho notebooku. Aplikace vypočítává minimální denní výdrž baterie na základě individuální aktivity a na základě toho vám nabídne určitá doporučení.

[appbox appstore id1028815744 oldprice=“2,99€“]

Temps
Temps je menu bar aplikací zaměřenou na počasí. Aplikace vám nabízí předpověď počasí pro vaší současnou polohu a pro dalších 10 míst na světě. Temps vám umožní náhled na současný stav počasí a třídenní předpověď. Mimo jiné nabízí informace o pocitové teplotě, vlhkosti, tlaku, větru, možnosti deště, čas východu a západu Slunce a další.

[appbox appstore id489930332 oldprice=“2,99€“]

AntiVirus
AntiVirus vám pomůže vyčistit a ochránit váš Mac před viry, malware a ransomware. Aplikace proskenuje složky ve vašem počítači, na externím disku a také můžete sami umístit do okna aplikace složky, které chcete nechat proskenovat. AntiVirus akutálně stojí 3,99€, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id1092950557 oldprice=“4,99€“]

BattleTime
Zkuste se vžít do kůže generála pravé armády. Přidejte se do bitvy, chyťte nepřátele hradů, pozvedněte sílu vaší armády a doveďte svůj klan k vítězství. Každá postava má unikátní schopnosti, které jsou efektivní pro konkrétní technické situace.

[appbox appstore id1069327559 oldprice=“0,99€“]

apps macbook-air-26-1200x630-c
Photo: digitaltrends.com

Dnes nejčtenější

.