Zavřít reklamu

iOS 9.3.2 iconVčera ve večerních hodinách vydal Apple iOS 9.3.2, který je určený především pro vývojáře, jenž mají pomoct Applu najít chyby a hlásit další nedostatky jeho inženýrům. iOS 9.3.2 je bohužel jen malý update, a tak jsme se nedočkali v podstatě žádných novinek. Apple se zaměřil jen na opravu několika chyb a zlepšení stability systému. Na iPhonu 6s Plus se v landscape módu konečně neseká animace pro 3D Touch rychlé akce na ikoně, které jsou nyní plynulejší a bez zpoždění.

Bohužel i přes fakt, že má iOS 9.3.2 opravovat hlavně chyby v systému, se nepodařilo odstranit bugy, na které je upozorňováno již několik měsíců. Stále je tedy možné deaktivovat animace pomocí AssistiveTouch a Control Center nebo zaseknout 3D Touch animaci, díky čemuž se restartuje celé grafické rozhraní. Opravena dokonce nebyla ani chyba s Oznamovacím Centrem, který je možné v kombinaci s domovským tlačítkem zaseknout a poté nefunguje ani Ovládací nebo Oznamovací centrum, ani samotné domovské tlačítko.

Apple se podle poznámek k verzi zaměřil na aplikace iBooks a Safari, kde opravil několik chyb. Benchmark také dokazuje, že nová verze podává o něco lepší výkon, ale jde o tak malý rozdíl, že je v podstatě zanedbatelný. Větších novinek se pravděpodobně dočkáme až v iOS 9.4. Včera vydaný iOS 9.3.2 by se měl mezi běžné uživatele dostat pravděpodobně během pár týdnů.

Dnes nejčtenější

.