Zavřít reklamu

BetterApp for WhatsApp iconV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Theine
Máme tu další užitečnou aplikaci, která udrží váš Mac v bdělém režimu. Jednoduše řečeno, zabraňuje tomu, aby váš Mac upadl do spánkového režimu. Theine pro vás bude snadno dostupná, jelikož přidá na váš menubar pěknou ikonku. Lze si také nastavit určitý čas, po který chcete, aby byl Mac bdělý.

[appbox appstore id955848755 oldprice=“0,99€“]

SocialPanel
Tato aplikace vám přináší úplně nové možnosti v přístupu k vašim oblíbeným sociálním sítím z plochy Macu. SocialPanel zůstává skryt na ploše, aniž by vás vyrušoval v práci a zobrazí se jen při pohybu myší na pravé straně obrazovky.

[appbox appstore id934169302 oldprice=“0,99€“]

SystemDoctor
SystemDoctor je užitečným nástrojem, který vám poskytne optimalizaci disku a paměti Macu. Aplikace dokáže vyčistit nepoužívané soubory, což vám poskytne mnohem více místa na disku. U starších Macu by vám aplikace mohla také pomoci ke zrychlení celého systému.

[appbox appstore id718222469 oldprice=“1,99€“]

Simple Recorder
Tato aplikace vám umožní nahrávat snadno celou vaší obrazovku. Simple Recorder vám umožní kliknout na ikonu aplikace a spustíte nahrávání. Pokud znovu kliknete na ikonu, tak nahrávání okamžitě zastavíte.

[appbox appstore id1084332555 oldprice=“1,99€“]

BetterApp for WhatsApp
BetterApp vám přináší WhatsApp messenger přímo do vašeho Macu. Aplikace vám umožní přijímat a odesílat audio zprávy, nahrávat videa a fotit fotografie přímo z aplikace. Dále vám nabízí příležitost stáhnout si videa a fotografie z aplikace přímo do Maca. BetterApp je skvělá aplikace pro každého milovníka WhatsApp.

[appbox appstore id1083815160 oldprice=“1,99€“]

MyPass
MyPass je moderním, intuitivním a zabezpečeným správcem vašich hesel. Aplikace vám mimo jiné nabízí možnost vytvořit si kvalitní a silná hesla díky heslovému generátoru. Pro přístup do této aplikace budete potřebovat hlavní heslo.

[appbox appstore id1031148105 oldprice=“29,99€“]

Zen Time
Zen Time je praktickou aplikací, která vám pomůže maximalizovat vaše soustředění. Funguje to naprosto jednoduše: zmáčknete start a zahájíte tak časový blok, který vám pomůže plně se soustředit na vámi určenou činnost, aniž byste byli čímkoliv vyrušováni.

[appbox appstore id1089216789 oldprice=“4,99€“]

PresentationMaker
Vytvořte pěkně vypadající prezentace lehce a rychle s PresentationMaker. Budete mít k dispozici několik šablon a mnoho dalších užitečných funkcí. Prezentace, které vytvoříte, jsou kompatibilní s PowerPoint (2003, 2007, 2010 a 2013) na počítači i na Macu.

[appbox appstore id1001984251 oldprice=“0,99€“]

mySudoku
Jste fanouškem Sudoku? Pokud ano, tak vám mySudoku udělá určitě radost. Hra nabízí 5 úrovní pro každého – od opravdu snadné až po opravdu těžkou.

[appbox appstore id747960419 oldprice=“1,99€“]

Sea of Squares
Sea of Squares je prostá uklidňující puzzle hra. Spojte dva nebo více sousedících kusů stejné barvy a posuňte je nahoru, dokud nedokončíte celý level. Hra nabízí přes 100 levelů, 3 stupně obtížnosti a výsledkovou tabuli, kde si můžete porovnat skóre se svými přáteli a ostatními hráči. Zdá se vám, že nic jednoduššího si vývojáři vymyslet nemohli? Stáhněte si Sea of Squares a uvidíte sami.

[appbox appstore id1031013585 oldprice=“0,99€“]

Dnes nejčtenější

.