Zavřít reklamu

iOS 9.3 logo iconZdá se, že uvolnění funkcemi nabitého iOS 9.3, nespolupracuje dobře s některými uživateli. Malá skupinka majitelů iPadu si stěžuje na zablokovaný hardware po pokusech o aktualizování iPadu přes iTunes a WiFi. Neznámý počet majitelů iPadu, zejména těch co vlastní iPad 2. generace, mají potíže s instalací a aktivací nejnovější verze iOS, která byla uvolněna v pondělí. Zpráva se objevila na Apple’s Support Communities a také na serveru AppleInsider, na který se obrátilo několik lidí.

Problém, který se zdá být omezen pouze na starší iPady, se obvykle objeví v aktivační fázi a několik uživatelů ohlásilo, že se jim objevila zpráva o chybě ověření. I když tyto chyby mohou naznačovat přetížené aktivační servery Applu, normální situace při vydání nového firmwaru, někteří majitelé iPadu čekali i 24 hodin bez úspěchu.

Několik členů fór uvedlo, že byli schopni tento problém vyřešit stažením iOS 9.3 přes iTunes na Macu a nainstalovat přes USB, ale ostatní, kdo zkoušel stejný proces, vyšel bez úspěchu.  Další způsob, který se pro některé ukázal jako efektivní, je plně obnovit iPad. Doporučuje se aby uživatel udělal místní nebo iCloud zálohu před obnovením jejich zařízení, protože tento proces smaže veškerá data v zařízení.

Alespoň jeden člen Apple’s Support Communities, který byl ovlivněn potenciální chybou, vzal své zařízení do Apple Storu pro radu, ale zaměstnanci nebyli schopni pomoci. Apple nevydal žádné prohlášení týkající se tohoto problému a nereagoval na žádost o komentář.

iOS 9

*Zdroj: AppleInsider

Dnes nejčtenější

.