Zavřít reklamu

Just Lick It iconDva studenti gymnázia Jakub a Filip vytvořili ve svých 18 letech hru pro iPhone s názvem Just Lick It. Spolu za sebou mají již několik pokusů a vystřídali mnoho programovacích jazyků. Nedávno si ale řekli, že je k ničemu, když rozpracované hry leží „zavřené v šuplíku“ a rozhodli se je postupně dokončit a nahrát na AppStore. První z těchto her je právě hra Just Lick It.

Jde o poměrně jednoduchou a nenáročnou hru, která vám ale dokáže potrápit nervy. Cílem je dosáhnout co nejvyššího skóre házením zmrzliny do obličejů zákazníků. Hra se postupně zrychluje, zmrzliny se promíchávají a obtížnost se zvyšuje.

Pokud vás již dříve chytly hry typu Flappy Bird apod., tuto byste neměli vynechat. Ať už z důvodu, že si chcete oddychnout od práce, školy či jen tak si zahrát, nebo že podpoříte dva mladé nadšené programátory.

Hru si můžete stáhnout zcela zdarma z odkazu níže, kde stačí kliknout na tlačítko Donwload nebo na název aplikace.  Just Lick It můžete sledovat i na jejich FB stránkáchInstagramu.

[appbox appstore id1073419020]

Just Lick It

Dnes nejčtenější

.