Zavřít reklamu

Split Screen iconV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Split Screen
Split Screen nabízí super jednoduchou správu vašich oken na Macu. Tato aplikace vám umožní snadno změnit velikost vašich oken na přesnou polovinu obrazovky. Jednoduše zmáčkněte klávesu a vše je hotovo (je na vás, jakou zkratku si na klávesnici vyberete).

[appbox appstore id453757310 oldprice=“2,99€“]

GIF GO
GIF GO vám nabízí nejlepší a nejjednodušší cestu, jak vytvořit jedinečné GIFy. Aplikace vám umožní rychle vytvořit zajímavé animované GIFy z fotografií či krátkých videí. Lehce si uzpůsobíte velikost GIFu, připíšete text, nálepky a mnoho dalšího. Aplikace podporuje velké množství obrázkových i video formátů.

[appbox appstore id1072740506 oldprice=“9,99€“]

SupremeConverter
Supreme Converter je rychlou aplikací, která vám nabízí možnost konvertovat video a hudbu. Aplikace podporuje téměř všechny formáty a také umí extrahovat audio z videí.

[appbox appstore id909888362 oldprice=“24,99€“]

Elmedia Player GO
Elmedia Player GO je přehrávač, který podporuje širokou škálu různých video i audio formátů, včetně FLV, MP4, MOV, AVI, MP3, M4A, WMA, AAC a AC3. Tato aplikace je naprosto jednoduchým nástrojem pro přehrávání všemožných formátů. Nabízí možnost otáčení, převrácení videí, editování titulků, možnost zpomaleného/zrychleného přehrávání, vytváření vlastních playlistů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id963757353 oldprice=“9,99€“]

Simple!
Simple! je opravdu snadnou aplikací, která vám extrahuje obrázky z vašich PDF. Stačí si vybrat soubor a za pomocí jednoho kliknutí vám aplikace extrahuje všechny obrázky a uloží je do nové složky.

[appbox appstore id1087705047 oldprice=“1,99€“]

Quick Ringtone
Quick Ringtone je jednoduchá a praktická aplikace, která vám umožní umístit na vašem iPhonu vámi vybranou písničku.

[appbox appstore id1079800736 oldprice=“1,99€“]

Housekeeper
Tato aplikace slouží k organizaci vašeho domu, bytu a předmětů uvnitř. V každém domě/bytu můžete vytvořit jednotlivé místnosti jako obývací pokoj, jídelna, koupelna apod. Můžete také ovládat jednotlivé předměty, ke kterým můžete připojit obrázky, návody, výrobce, cenu a další. Housekeeper také obsahuje automatický výpočet celkové částky a další užitečné funkce.

[appbox appstore id792071025 oldprice=“9,99€“]

Iron Sea Defenders
Flotila vašeho nepřítele se právě objevila horizontu. Vžijte se do role a předveďte ten nejlepší souboj na moři. Braňte vaši pevnost před útoky a prokažte své taktické schopnosti. Postavte kanóny, ušetřete peníze, zničte své nepřátele a neustále buďte na pozoru, vaši nepřátelé totiž nikdy nespí. Toto unikátní historické prostředí vám umožní ponořit se do autentické atmosféry.

[appbox appstore id829525262 oldprice=“0,99€“]

Photo: gizmodo.com Photo: gizmodo.com

Dnes nejčtenější

.