Zavřít reklamu

iOS 9.3 icon

Někteří si bez něho nedokáží svůj iPhone představit, jiní ho zase odmítají. Řeč je o jailbreaku, který lze nainstalovat na iPhony, které mají verzi operačního systému iOS 9.0.2 nebo nižší. Na začátku února hacker Qwertyoruiop zveřejnil video, ve kterém ukazuje, že se mu podařilo nainstalovat jailbreak do systému iOS, konkrétně verze 9.2(.1) a 9.3 beta 1. Apple údajně v páté beta verzi systému iOS 9.3 opravil chyby, díky kterým bylo možné pracovat na jailbreaku pro iOS 9.2 nebo iOS 9.1.

Dobrou zprávou pro všechny fanoušky jailbreaku je, že Qwertyoruiop potvrdil, že i přes všechny záplaty Applu, mu stále jailbreak i v nové betě funguje. Zveřejnil to na svém Twitteru. Je třeba podotknout, že již zmiňovaný hacker dal dříve jasně najevo, že nemá v úmyslu jailbreak vydat a vypadá to, že si za svým názorem stojí.

Na „odeknutí iPhonu“ pracuje údajně i Pangu nebo TiaG. Chcete-li i vy využívat některé možnosti které jailbreak nabízí, je k dispozici alternativa, která se jmenuje Extensify, ta je funkční i bez již zmiňovaného jailbreaku. Díky aplikaci můžete přidat tweaky do iOS aplikací. Bohužel oficiálně zatím nevyšla.

Že je jailbreak pro iOS 9.2 v progresu potvrzuje i další příspěvek na blogu, který nám prozrazuje i některé detaily. Příspěvek je celý v čínštině, ale můžete si jej přeložit pomocí Google Translate. Přeloženou verzi najdete zde.

iOS 9
*zdroj: redmondpie.com

*Zdroj: iPhonehacks.com

Dnes nejčtenější

.