Zavřít reklamu

iPhone 7 widescreen koncept iconV poslední době se objevuje stále více a více konceptů iPhonu 7 a iPhonu 7 Plus. Některé jsou skutečně realistické a stojí za zveřejnění, jiné ale naopak působí tak, že se autor jen rozhodl zviditelnit něčím absolutně nesmyslným a mnohdy i nepovedeným. Dnešní koncept iPhonu 7 nepatří k těm, které by nám měly ukazovat, jakého iPhonu se v září dočkáme, ale i tak stojí za to jej zveřejnit, protože v konceptech prozatím nemá obdoby.

Autorem je designér Sonitdac, který stojí hned za několika populárními koncepty iPhonu, kde tím nejznámějším je jistě koncept iPhonu 7 s projekcí klávesnice na stůl a desktopového systému na zeď, který má přes 24 milionů zhlédnutí. Stojí ale i za nedávným konceptem s tzv. “Parachute System,” díky kterému by se vám iPhone nikdy nerozbil. Jeho nejnovější koncept iPhone 7 ale ukazuje, jak by se mohl smartphone od Applu během vteřiny proměnit v iPad, jelikož by se mu zvětšila obrazovka.

Sonitdac využívá flexibilního displeje, který je už skutečnosti, jelikož jej společnost LG nedávno skutečně představila. Právě takový displej lze srolovat jako noviny, a tak by se mohl s trochou fantazie ukrýt i do samotného těla iPhonu. Co se musí autorovi nechat, je propracovanost konceptu do posledního detailu, kdy vám ve videu ukáže každičký detail, součástku i princip, jak by mohla technologie fungovat. Nicméně ani to neměním nic na faktu, že jde o futuristický koncept, kterého se jen tak nedočkáme.

Dnes nejčtenější

.