Zavřít reklamu

koncept-icon

Konceptů poslední dobou vychází opravdu hodně, my se však obvykle snažíme ukázat jen ty nejreálnější. Představení nového iPhonu 5se se nezadržitelně blíží, a tak není divu že se designéři z celého světa snaží vymyslet co nejreálnější podobu nejenom nového iPhonu. Německý časopis Curved.de představil svůj vlastní koncept iPhonu 5se, iPhonu 7 a iPhonu 7 Plus. Design 4palcového iPhonu 5se který má být představen už v březnu připomíná design iPhonu 6 / 6s, pouze v menší variantě a více růžové barvě. Již dříve byl 4palcový iPhone v designu iPhonu 6 / 6s ukázán na videu a detailních fotografiích.

Zajímavější je ale koncept iPhonu 7 Plus, který má na svých zádech trochu netradiční duální fotoaparát, který má rozlišení 12 megapixelů. Duální fotoaparát by měl přinést spoustu vylepšení, mezi které patří především lepší kvalita fotek, které jsou vyfocené uvnitř budov a lepší podání barev při horších světelných podmínkách. Designeři se také inspirovali nedávnými informacemi, že by iPhone 7 neměl mít 3,5mm jack pro sluchátka, tak ho na konceptu nenalezneme. Apple by měl údajně představil bezdrátová sluchátka nebo speciální sluchátka s Lightning konektorem. Design připomíná iPhone 6, až na pár odlišností, mezi které patří například nové „proužky“ pro antény, které jsou na zádech telefonu jednodušší a menší.

iPhone 7 má kulatější rohy, hranatější design s jemně zahnutými stranami a velmi tenké rámečky okolo displeje. Ve výsledku je tak iPhone výrazně menší při zachování stejné uhlopříčky. Vypadá to ale, že tuto designovou podobu nakonec iPhone 7 a jeho větší kolega iPhone 7 Plus mít nebude, protože design opravdu vyhází z iPhonu 6, ale uvidíme čím nás Apple v červnu překvapí.

iPhone-5se-iPhone-7-concept-Curved-image-002
iPhone-5se-iPhone-7-concept-Curved-image-003
iPhone-5se-iPhone-7-concept-Curved-image-005
iPhone-5se-iPhone-7-concept-Curved-image-007
iPhone-5se-iPhone-7-concept-Curved-image-010
iPhone-5se-iPhone-7-concept-Curved-image-008

*Zdroj: Idownloadblog.com

Dnes nejčtenější

.