Zavřít reklamu

icon 088577_larger

Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

YoWindow
YoWindow je unikátní aplikace, která vám přináší nejčerstvější info o počasí. Kouzlo YoWindow spočívá v živé obrazovce, která reflektuje vaše aktuální počasí. Západ a východ slunce také probíhá přesně v aktuálním čase. Aplikace mimo jiné  nabízí předpověď počasí na více dní dopředu.

[appbox appstore id606193225 oldprice=“2,99€“]

LAN Scan
S aplikací LAN Scan jednoduše a rychle zjistíte, kdo všechno je připojen na vaší domácí WiFi síť nebo na oblíbenou veřejnou WiFi síť. Aplikace obsahuje všechny informace, které potřebujete.

[appbox appstore id597541266 oldprice=“3,99€“]

WidgeTunes
WidgeTunes vám nabízí možnost, jak mít ve svém oznamovacím centru nabídku své oblíbené hudby, aniž byste museli odemykat svojí obrazovku nebo otevírat hudební aplikaci. Tato aplikace vám umožní jednoduše přehrát muziku na vašem iPhonu. Stačí přetáhnout dolů oznamovací centrum, vybrat playlist nebo album a začít přehrávat hudbu. Nyní můžete WidgeTunes využít i na Apple Watch.

[appbox appstore id960088577 oldprice=“0,99€“]

PROtractor
Potřebovali jste někdy změřit nějaký úhel a neměli jste žádný nástroj, který by vám pomohl? Výborně, jelikož PROtractor vám nabízí snadný způsob, jak určit úhel mezi dvěma povrchy s vaším iPhonem, iPodem Touch a iPadem.

[appbox appstore id933627578 oldprice=“0,99€“]

PhoneBook
PhoneBook je aplikací, která se zaměřuje na spravování vašich kontaktů a umožní vám mít všechny kontakty hezky přehledné a snadno vyhledatelné. PhoneBook vám bleskurychle vyhledá duplikované kontakty, umožní zálohu vašich kontaktů, skupinové zprávy a emaily, možnost filtrovat kontakty a převést oblíbené kontakty přímo do notifikačního centra. Aplikace je zdarma, bohužel blbne plug-in.

[appbox appstore id946741869 oldprice=“1,99€“]

Paper Keyboard
Jste už unaveni psaním na obrazovku vašeho iPhonu? Zapomeňte na bluetooth, použijte papír. Stačí si vytisknout určitý PDF dokument a využít ho jako klávesnici. Jak? Postavte iPhone na vyznačené místo na papír a kamera fotoaparátu detekuje vaše prsty za pomocí určitého algoritmu. Můžete hrát hry, chatovat s přáteli, posílat emaily – prostě cokoliv.

[appbox appstore id715319520 oldprice=“0,99€“]

Compass++ PRO
Compass++ PRO vám nabídne aplikaci kompasu hned v několika tématech, mezi kterými si můžete vybrat. Navíc hlavně přináší kompas i na iPad, kde jinak není k dispozici.

[appbox appstore id516380304 oldprice=“8,99€“]

Air Projector
Používáte často projektor? Pokud ano, tak by Vám měla přijít vhod aplikace Air Projector. S touto aplikací můžete odprezentovat svou prezentaci bezdrátově přímo z vašeho iPhonu nebo iPodu Touch.  Air Projector vám pomůže snadno ukázat PDF soubory, dokumenty i fotografie.

[appbox appstore id388376531 oldprice=“4,99€“]

Slick
Odemykání vašeho iPhonu nikdy nebylo tak zábavné jako s aplikací Slick. Pokud vás nebaví nudná úvodní obrazovka, tak si ji můžete snadno vylepšit. Slick vám nabízí zábavnou cestu, jak přizpůsobit úvodní obrazovku vašeho iPhonu přesně podle vašich představ. Tento nástroj vám umožní vybrat z velkého množství různorodých designů, které můžete aplikavat na svůj telefon. Aplikace je kompatibilní s Parallax efektem.

[appbox appstore id797913268 oldprice=“1,99€“]

TranslateSafari
TranslateSafari je praktickou nástavbou pro Safari. Tato aplikace vám lehce přeloží a nahlas přečte zvolenou webovou stránku v Safari. Aplikace zahrnuje velké množství podporovaných cizích jazyků a automaticky vám ukáže originální i přeloženou stránku. TranslateSafari umí nahlas předčítat ve více než 30 světových jazyků a skvělou zprávou je, že předčítá i v českém jazyce!

[appbox appstore id919040797 oldprice=“4,99€“]

AnyScan
AnyScan vám umožní oskenovat jakýkoliv typ dokumentu, který potřebujete převést do jediného PDF souboru. Může to být jakýkoliv typ dokumentu, recepty, poznámky a cokoliv dalšího.

[appbox appstore id568826833 oldprice=“0,99€“]

My_Car
My_Car je jednoduchou a praktickou aplikací pro všechny majitele aut. Můžete do ní ukládat jakékoliv činnosti okolo vašeho auta (finance, datumy, geografické souřadnice) a poté si vše můžete prohlížet ve své historii či na mapě. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id1019486891 oldprice=“0,99€“]

Forma Workouts
Přemýšlíte, jak si zlepšit kondici nebo popřípadě trochu zhubnout? Dostaňte se do určité fyzické kondice za 15 dní. Každý den musíte cvičit sedm minut a forma se brzy dostaví. Forma Workouts nabízí 12 vysoce intenzivních programů, díky kterým se budete brzy cítit lépe. Aplikace nevyžaduje žádné fitness náčiní, stačí pouze židle a zeď. Nemusíte ani chodit do fitka, když každý den budete pravidelně cvičit.

[appbox appstore id1062018392 oldprice=“1,99€“]

FX Maker 360
Můžete si snadno pořídit různorodé fotografie a s touto aplikací můžete na své snímky aplikovat více než 360 efektů k vytvoření unikátního obrázku. Všechny efekty jsou roztříděny do několika kategorií, ze kterých si můžete snadno vybrat.

[appbox appstore id874244505 oldprice=“2,99€“]

Dnes nejčtenější

.