Zavřít reklamu

iPhone 7 icon

Rok 2016 bude pro Apple určitě zajímavý. Kalifornská společnost každý rok vydává nové iPhony. Teď je na řadě iPhone 7, který by se měl zbavit vystouplé čočky a zadních pruhů. iPhone je nejdůležitější produkt společnosti, a tak se nám snaží nabízet vždy ty nejnovější a nejvíce inovativní funkce. Ti, kteří se o iPhony zajímají se dělí na dva tábory, ten první říká, že Apple už nemá co zlepšovat. Druhá skupina lidí tvrdí, že Apple má stále dostatek prostoru k růstu nebo inovacím a má stále ještě eso v rukávu. Co zajímá především investory je prodejnost nových iPhonů, ta by měla podle analytiků být větší než má aktuálně iPhone 6s a iPhone 6s Plus.

Podle většiny uživatelů je iPhone jediný mobilní telefon, který ve skutečnosti stále lidi vzrušuje a je to ikona mezi chytrými telefony. Dnes byl zveřejněn další průzkum. Bank of America provedla průzkum ve snaze posoudit poptávku po iPhonu 7 a to ještě před samotným zahájením prodeje. Průzkumu se zúčastnilo 1000 respondentů. 42% respondentů, kteří již iPhone mají uvedlo, že čekají než vyjde iPhone 7 a nebudou kupovat iPhone 6s nebo 6s Plus.

Apple má i fanoušky, kteří mění svůj iPhone téměř každý rok. Podle StreetInsider si 51% těch, kteří plánují koupit iPhone 7 v současné době vlastní iPhone 6 nebo iPhone 6 Plus. Dalších 26% v současné době vlastní iPhone 6s nebo iPhone 6s Plus. Mezi vlastníky iPhone 5s kteří uvedli, že plánují přejít na nový iPhone uvedlo 49%, že si koupí iPhone 6s nebo 6s Plus, zatímco 21% z nich bude čekat na vydání iPhonu 7. Bohužel v průzkumu není zahrnut iPhone 5se, který by měl být představen v březnu. Jeho největším lákadlem má být 4palcový displej.

iPhone 7 koncept FB

*Zdroj: bgr.com

Dnes nejčtenější

.