Zavřít reklamu

Apple money logo iconV jednom z minulých článků jste se mohli podívat na to, co se na internetu stane za jedinou minutu? Ovšem to co se stane za minutu na internetu znamená pro technologické společnosti také zisk a ten může být skutečně neuvěřitelný jako například v případě Applu, který každou jednu vteřinu vydělá 1174$. Ovšem výsledek může být taky úplně jiný a společnosti jako je například Twitter stále ještě musí svůj business dotovat z peněz investorů a to takovým způsobem, že za jednu jedinou vteřinu přicházejí o 20$.

Jedná se samozřejmě o průměrná data založená na informacích o ziscích společností a jejich příjmech za poslední kvartál loňského, respektive první fiskální kvartál letošního roku. Ve statistice technologických společností jednoznačně vévodí Apple, kterého dohání Microsoft, jenž je zhruba na polovině příjmů co Apple a v závěsu za nimi je poté Google.

Ostatně podívejte se sami na stránkách pennystocks.la, na kterých je tabulka v reálném čase, jenž ukazuje jak jednotlivé společnosti vydělávají nebo naopak o své peníze přicházejí.

internet-giants-data

Dnes nejčtenější

.