Zavřít reklamu

samsung iconSamsung na veľtrhu CES 2016 oznámil, že plánuje vydať Gear Manager aplikáciu pre iPhone, vďaka čomu budú môcť majitelia iPhonu používať aj hodinky Gear S2 od Samsungu, pokiaľ im ich vzhľad vyhovuje viac. Nie je to však prvá aplikácia, ktorú kedy juhokórejská spoločnosť vydala pre iOS a už teraz nájdete v App Store viacero aplikácií, ktoré súvisia napríklad s tlačiarňami alebo so SmartThings, aplikáciou starajúcou sa o IoT platformu. Ale vyzerá to, že hlavný konkurent Applu plánuje vydať veľa ďalších aplikácií na iPhone. Dokonca sa hovorí, že do konca roka 2016 preportuje takmer všetky aplikácie z Androidu na iPhone.

Medzi aplikáciami by sa mala nachádzať služba Gear Fit Manager, ktorá umožní ľuďom spárovať si zaujímavo vyzerajúci fitness tracker s ohnutým displejom aj s iPhonom. Ďalej by sa tu mala nachádzať aplikácia S Health, ktorá bola oznámená ešte v roku 2013 po boku Galaxy S4 ale do telefónov sa dostala až v roku 2014 so Samsungom Galaxy S5. Aplikácia vlastne kombinuje štatistiky s fitnes funkciami a zároveň je obohatená o nejaké funkcie naviac, napríklad na Galaxy Note 4 má schopnosť rozpoznať silu UV žiarenia a vie vás varovať pred rizikami.

Spoločnosť plánuje ďalej vyvinúť aplikácie Family Square a Remote Control, s ktorými budete môcť ovládať obrovský 18.4-palcový tablet, respektíve pohyblivý displej, Galaxy View. Medzi ďalšie aplikácie by mala patriť aplikácia Samsung Level pre prácu s reproduktormi a bezdrôtovými slúchadlami Samsung Level (recenzia Level Box mini tu) a vylepšená Smart Camera. Možno sa raz dočkáme aj vydania aplikácie S Note, ktorú by bolo možné používať so samostatne predávanými stylusmi S Pen a S Pen, ale to už je len naša špekulácia.

Sasmung iOS

*Zdroj: SamMobile

Dnes nejčtenější

.