Zavřít reklamu

icon 989379_largerV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

AnyMP4 MKV Converter
Díky aplikaci AnyMP4 MKV Converter můžete převést video MKV na jakýkoliv oblíbený video formát jako např. MP4, MOV, M4V, MPEG, AVI, FLV, WMV a další. Poté můžete video přehrát na jakémkoliv zařízení (iPad, iPhone, iPod či jiný digitální přehrávač). Samozřejmostí je zachování původní kvality videa. Aplikace také přináší řadu různých upravovacích funkcí (ořezání, efekty apod.) A nabízí opravdu snadno ovladatelné uživatelské rozhraní. Cena aplikace je za normálních okolností poměrně vysoká, takže využijte možnosti stahovat zadarmo!

[appbox appstore id633261798 oldprice=“19,99€“]

iStudiez
IStudiez je velmi praktickou aplikací pro všechny studenty. Už nikdy nezmeškáte žádný kurz či přednášku a budete moci sledovat všechny úkoly a deadliny, naplánovat si domácí úkoly a mnoho dalšího. Plnou recenzi aplikace najdete zde.

[appbox appstore id402989379 oldprice=“9,99€“]

Verto Studio 3D
Verto Studio 3D je inovativní a plně funkční 3D modelovací program. Tento software byl vytvořen pro široké rozmezí uživatelů.

[appbox appstore id503496509 oldprice=“9,99€“]

CurrencyCalc
Užitečná aplikace, která vám umožní snadno a rychle převádět měnu. Ideální aplikace pro všechny cestovatele a finančníky.

[appbox appstore id715028698 oldprice=“5,99€“]

One Cloud Backup One Cloud Backup je zálohovací pomocník, který využívá Dropbox a/nebo Box cloud služby k zálohování vašich dat. S touto aplikací můžete zálohovat nejdůležitější data z vašeho Macu jako například: dokumenty, obrázky, hudbu, filmy a další položky. One Cloud Backup podporuje prozatím pouze Dropbox a Box. [appbox appstore id949290755 oldprice=“2,99€“] My Metronome Pokud jste profesionální muzikant nebo osoba, která se chce naučit hrát na kytaru či piano, tak zcela určitě víte, jak důležité je udržet stabilní tempo a jedinou věcí, která vám pomůže je metronom. [appbox appstore id878513370 oldprice=“4,99€“] AnyMP4 FLAC Converter AnyMP4 FLAC Converter vám umožní velmi rychle převádět FLV, F4V, SWF a FLAC na MP3, AAC, AIFF, ALAC, WAV, WMA, M4A a další. Aplikace také umí extrahovat audio z video souborů a poté je umí převést na vámi požadovaný audio formát. [appbox appstore id640038556 oldprice=“9,99€“]

apps macbook-no-glow-2-100578153-orig

Dnes nejčtenější

.