Zavřít reklamu

icon 8770312_largerV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Tutor for Pages
Tutor for Pages je velmi užitečnou aplikací, která vám přináší jedinečnou příležitost, jak vyždímat z Pages co nejvíce za pomocí video tutorialů. Tato aplikace přináší více než 60 různých instruktážních videí pro Pages.

[appbox appstore id857449387 oldprice=“9,99€“]

3DGallery
3Dgallery je unikátním softwarem pro vytváření 3D flash fotogalerie z vašich obrázků, kterou můžete poté sdílet se svými přáteli a rodinou. Ke své galerii můžete také připojit hudbu a během pár okamžiků budete mít připravenou svou 3D show.

[appbox appstore id425631932 oldprice=“4,99€“]

Pro Player
Pro Player je QuickTime přehrávačem pro videa. Aplikace nabízí monochromatické uživatelské rozhraní a rychlou, elegantní a efektivní cestu, jak si přehrávat videa.

[appbox appstore id555685961 oldprice=“29,99€“]

Timeless
Timeless je krásnou aplikací, která se zaměřuje na připomínání na vašem Macu. Díky této aplikaci máte možnost nastavit si neomezené množství unikátních alarmů. Vybrat si můžete z celé řady zajímavých zvuků nebo si můžete přidat zvuky vlastní.

[appbox appstore id1017047129 oldprice=“4,99€“]

iFunia
Pokud hledáte nějakou aplikaci, která vám umožní ořezávat vaše snímky, tak jste narazili na tu správnou. IFunia je jednoduchým nástrojem, který vám umožní ořezávat a přejmenovávat velké množství fotografií najednou. Aplikace podporuje velké množství různých formátů (jpg, jpeg, png, bmp, gif, tiff a další)

[appbox appstore id707984569 oldprice=“0,99€“]

Dolphins
S aplikací Dolphins se budete cítit jako kdybyste se ponořili do hlubokého oceánu a plavali s delfíny. Tato aplikace vám promění obrazovku na okénko, kterým můžete pozorovat podmořský svět. Dolphins nabízí realistické animace, detailně vytvořené dno oceánu, rybky, podmořské zvuky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id487238136 oldprice=“1,99€“]

Times
Times je užitečnou aplikací pro všechny, kteří mají rodinu či přátele v zámoří. Ve vašem menu bar si můžete nastavit různé časové zóny, takže vždy budete mít přehled kolik hodin v jaké zemi právě je. Každý čas je doplněn malou vlajkou, která vám napomůže rychle identifikovat časové pásmo.

[appbox appstore id1048770312 oldprice=“2,99€“]

mac apps imore

Dnes nejčtenější

.