Zavřít reklamu

MPforMac - slanted copyTisková zpráva: Disk My Passport for Mac je elegantní, zabezpečený a spolehlivý. Chrání vaše soubory pomocí 256bitového hardwarového šifrování AES a udržuje váš kreativní život v bezpečí. Protože je kompatibilní s nástrojem Apple Time Machine, lze snadno pravidelně zálohovat soubory, na kterých záleží váš kreativní život. Nastavte si plán zálohování a můžete být klidní, že jsou vaše data chráněná. Díky extrémní kapacitě na dlani vaší ruky (až 3 TB v atraktivním designu) je My Passport for Mac ideálním společníkem pro váš MacBook.

Jeho stylové a kompaktní provedení skvěle ladí s vaším mobilním životním stylem. Můžete se spolehnout, že vám disk My Passport for Mac pomůže chránit vaše drahocenné vzpomínky a důvěrné soubory. Můžete si nastavit volitelné heslo pro aktivaci 256bitového hardwarového šifrování, a přidat tak další úroveň zabezpečení pro svoje soukromé soubory. Protože se jedná o šifrování založené na hardwaru, nebude mít vliv na rychlost vašich přenosů a nezpomalí váš počítač.

Vaše data nejsou jen obyčejná data, jsou to rodinné fotografie, důležité dokumenty, hudba – váš život. Víte, že byste je měli zálohovat, a přesto mnoho z vás nezálohuje. Kupte externí disk, dejte si novoroční předsevzetí a začněte. Vyplatí se to.

wdfMP_MacFD

Dnes nejčtenější

.