Zavřít reklamu

Apple Museum Prague iconVčera v pozdních večerních hodinách jsme vás informovali o otevření Apple Muzea v Praze, v ulici Husova 21, tedy nedaleko Karlova mostu, kde by měla být vystavena největší soukromá sbírka Apple produktů na světě z let 1976 – 2012. Někteří z vás jste především na Facebooku o zprávě pochybovali a přišlo vám to všechno jako jeden velký podfuk. Proto se naše redaktorka Dominika z Prahy rozhodla, že ve svém volném čase rychle zaběhne do ulice Husova a pokusí se zjistit více informací.

Ke svému úžasu zjistila, že ani nic zjišťovat nemusí, jelikož okna domu jsou už nyní vylepena barevnými plakáty, kde barevné pruhy přesně sedí s barevnými pruhy Apple loga, které společnost používala v letech 1977 až 1999. Na hlavních dveřích navíc našla časomíru, která sedí s časomíru na oficiálních stránkách a prozrazuje velké otevření ve čtvrtek 17. prosince v 17:00.

K tomu všemu se jí navíc poštěstilo a zrovna v době, kdy fotila, vycházel ven jeden z pracovníků, čímž částečně odhalil i vnitřek budovy. Pokud se zahledíte na první fotografii, jistě si uvnitř všimnete obřího a svítícího Apple loga, čímž je jasně potvrzeno, že uvnitř skutečně bude zmíněná výstava starých i novějších produktů s logem nakousnutého jablíčka.

Apple Muzem 2
Apple Muzem 1
Apple Muzem 4
Apple Muzem 5
Apple Muzem 6
Apple Muzem 3
Apple Muzem 7

Dnes nejčtenější

.