Zavřít reklamu

Edgegear iconAč to možná zní neuvěřitelně, tak někomu nemusí sednout hodinky na zápěstí. Může proto nosit kapesní hodinky s řetízkem, ale co když dotyčný chce mít chytré hodinky, jako například Apple Watch. Firma Shift přišla s velice zajímavým konceptem řemínku pro Apple Watch nazvaným EdgeGear Shift. Umístili totiž hodinky blíže k vašemu palci a nemusíte tedy různě otáčet s rukou pokud chcete vidět čas. Rozhodně se nejedná o nějak elegantní metodu, ale své příznivce si jistě najde, hlavně ve sportovním odvětví.

Shift se rozhodně hodí pro běžce a náruživé sportovce, kteří mají zálibu i v moderních technologiích. S Shift řemínkem dostanete hodinky do lepšího úhlu, speciálně když se chystáte jít si zaběhat. Spoluzakladatelé společnosti Shift Andrew Green a James Gilmore navíc uvádí, že jejich řemínky jdou snadno měnit anebo sundavat a nasazovat. Ještě doplňují, že Shift se může skvěle hodit i pro cyklisty. Shift jsou na Kickstarteru teprve krátce a nasbírali „pouze“ 1 642 dolarů z požadovaných 45 tisíc dolarů. Pokud se vám tedy nápad líbí, neváhejte přispět.

Edge gear
Je tohle ten správný úhel?

Shift má už nyní vyjednanou spolupráci se společnostmi jako je Apple, Pebble nebo Garmin. Jenom ty finance chybí. Musíme ale uznat, že se jedná o velice dobrý nápad. Umístit hodinky do pozice, kde se s nimi operuje nejlépe je velice chválihodné, otázkou však zůstává, kolik si najde Shift zájemců a kolik lidí dokáže tuto práci ocenit. Svůj řemínek vyrábí z kůže, o kvalitě zpracování tedy nebude pochyb. Zatím bohužel nemáme datum doručení, ale pokud se vám řemínek skutečně zamlouvá, tak za 25 dolarů může být váš.

Zdroj: Wareable

Dnes nejčtenější

.