Zavřít reklamu

SpectreČlánek ve kterém jsme informovali, že Daniel Craig odmítl Sony a Samsung protože James Bond používá jen to nejlepší, si přečetlo přes dvacet tisíc lidí a my věříme, že nejen je bude zajímat, jaký smartphone nakonec James Bond v novém dílu Spectre použil. Včera se konala předpremiéra v Bratislavě (Cinemacity opět nechalo stát 200 lidí 10 minut po začátku filmu na chodbě) a my tak dnes již víme, jaký telefon James Bond používá.

Co se Gadgetů týká, pokud nepočítáme zbraň z úvodní scény, pak použije James jen dva a to svůj Aston Martin DB10 a své Omegy Seamaster, které navzdory faktu že Q tvrdil na začátku opak, fungují také jako bomba. Žádného mobilního telefonu se James Bond ve filmu nedotkne a komunikuje jen s pomocí vysílačky vložené do ucha. Jediný telefon který ve filmu vlastně vystupuje je starý tlačítkový přístroj, který pošle James Bond a ačkoli nenese žádné logo, jedná se o telefon společnosti Samsung.

Je tedy pravda co jsme psali v článku Daniel Craig odmítl Sony a Samsung protože James Bond používá jen to nejlepší, James Bond totiž nepoužil ani Sony ani Nokii a reklama s Moneypenny na Sony Z5 a jeho Bond Edici tedy s Craigem nijak nesouvisí a jedná se jen o spolupráci mezi Sony a Sony Pictures, telefon se ve filmu nebojevuje.

spectre

Dnes nejčtenější

.