Zavřít reklamu

icon 701207_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

ChordsMaestroLite
Využijte této skvělé aplikace a s její pomocí budete schopni zahrát na 7 populárních hudebních nástrojů, např. piano, kytara, baskytara či ukolele. Nepotřebujete žádné předchozí zkušenosti s daným nástrojem. Aplikace má pěkné a jednoduché uživatelské rozhraní. Upozorňujeme, že se jedná o lite verzi.

[appbox appstore id768316912 oldprice=“1,99€“]

Tone Master
Tone Master je skvělý profesionální nástroj pro všechny, kteří si chtějí vytvořit vlastní vyzvánění z nějaké své oblíbené písně pro svůj iPhone. Tato aplikace je precizním nástrojem, který vám umožní editovat vaše vlastní unikátní vyzváněcí tóny.

[appbox appstore id989701207 oldprice=“4,99€“]

Trine 2
Trine 2 je plošinová hra plná akce, hádanek a tajemství. V této hře budete hrát za jednoho ze tří hrdinů, kteří si razí cestu skrze různé nebezpečné situace v fantastickém světě víl. Trine 2 je také fyzikálně zaměřenou hrou s ohněm, vodou, gravitací a kouzel.

[appbox appstore id483381002 oldprice=“14,99€“]

SocialPanel
Tato aplikace vám přináší úplně nové možnosti v přístupu k vašim oblíbeným sociálním sítím z plochy Macu. SocialPanel zůstává skryt na ploše, aniž by vás vyrušoval v práci a zobrazí se jen při pohybu myší na pravé straně obrazovky.

[appbox appstore id934169302 oldprice=“3,99€“]

Mr.Grey
Mr.Grey je naprosto jednoduchou a prostou aplikací, která se zaměřuje na rychlou a snadnou změnu velikostí vašich fotografií.

[appbox appstore id951645648 oldprice=“4,99€“]

Equilibrium 3D
A máme tu hru, která je kombinací 3D Arkanoidu a plošinovky z první osoby. Jedinočnost této hry spočívá v tom, že ne všechny cihly mohou být zničeny koulí, některé musí být odpáleny z vnitřku cihly. Funguje to takovým způsobem, že v momentě, kdy trefíte cihlu koulí, budete přeneseni do vnitřku cihly, kde musíte najít rozbušku.

[appbox appstore id967828129 oldprice=“5,99€“]

Mac Apps 11

Dnes nejčtenější

.