Zavřít reklamu

icon 735227_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Duplicates Expert
Hledáte profesionální aplikaci na vyhledávání duplikovaných souborů a následné vymazání? Tak to jste právě dohledali, protože pro vás máme Duplicates Expert. Aplikace obsahuje rychlý skenovací algoritmus, takže zdvojené soubory vyhledáte během okamžiku.

[appbox appstore id962263890 oldprice=“4,99€“]

Broken Age
Broken Age je rodinná dobrodružná hra plná puzzlů a hádanek. Vella Tartine a Shay Volta jsou dva puberťáci, kteří se ocitají ve zvláštně podobných situacích, ale v radikálně odlišných světech. Hráč může plynule přepínat mezi oběma příběhy, pomáhat jim převzít kontrolu nad jejich životy a vyrovnávat se s nečekanými dobrodružstvími, které následují. Skvělým bonusem hry jsou herci, kteří nadabovali hlavní postavy, např. Elijah Wood či Jack Black.

[appbox appstore id621712754 oldprice=“24,99€“]

EazyDraw
EazyDraw je aplikací, která vám umožní dokončit mnohem víc práce se snadno použitelnými vektorovými kreslícími nástroji. EazyDraw je perfektní aplikací pro technické kreslení, rozvržení textu, počítačové umění, architektonické plány, vytváření loga, genealogické grafy, tvorbu ikonek aplikací, webové grafiky a mnohem víc. 

[appbox appstore id412624365 oldprice=“0,99€“]

Encrypter2
Obáváte se o bezpečnost vašich soukromých dat? Encrypter2 vám poskytne rychlou a spolehlivou zašifrovanou ochranu pro vaše soukromé soubory (obchodní data, videa, e-knihy, fotografie a důležité soubory) za pomocí technologie AES-256.

[appbox appstore id946911572 oldprice=“3,99€“]

OCR Butler
OCR Butler je jednoduchou aplikací na převádění textu na obrázcích do prostého textového souboru. Stačí do aplikace přetáhnout či nahrát obrázek a OCR Butler okamžitě rozpozná text na obrázku.

[appbox appstore id1025897241 oldprice=“2,99€“]

CODIJY
CODIJY je fantastickou aplikací, která vám umožní přidávat barvy do černobílých fotografií bez ohledu na úroveň vašich editačních schopností. Stačí vybrat barvu, tahem vybrat oblast a je hotovo. Pohrajte si s barvami a uvolněte svou kreativitu.

[appbox appstore id944735227 oldprice=“59,99€“]

MacGourmet 4
A máme tu něco pro milovníky vaření – MacGourmet 4 je přehledným správcem pro všechny vaše digitální recepty. Aplikace vám umožní importovat recepty z vašich oblíbených webových stránek, sdílet je prostřednictvím emailu či Facebooku. Můžete si také vytvářet poznámky a nákupní seznamy.

[appbox appstore id726473178 oldprice=“24,99€“]

Mac apps 12

Dnes nejčtenější

.