Zavřít reklamu

iPhone 6s icon 12Až v pátek se začne oficiálně prodávat iPhone 6s a iPhone 6s Plus v první vlně, tedy v několika zemích včetně Spojených států, Kanady, Velké Británie a samozřejmě také sousedního Německa, kam si pravděpodobně většina z nás pro nejnovější telefon s logem nakousnutého jablíčka pojede. Ovšem jedna neuvěřitelně šťastná zákaznice dostala od AT&T nejnovější iPhone 6s Rose Gold předčasně a to hned několik dní před oficiálním zahájením prodeje.

Zákaznice, která na Twitteru vystupuje jako @MoonshineDesign, zveřejnila několik fotografií nové barevné varianty a dokonce potvrdila i několik předpovědí včetně 2GB RAM a ukázala test v Geekbench 3, kde si iPhone 6s vysloužil sinlge-core skóre 2413, což je více než iPad mini 3 Retina iPad mini, loňský iPhone 6 a dokonce i více než iPad Air 2. Multi-core skóre je pak vysokých 4795, čímž se z něho stává opravdu nejvýkonnější iPhone a s přehledem překonává své předchůdce i veškeré prodávané iPady.

Oficiální účet @ATT na Twitteru dokonce zašel tak daleko, že zákaznici poblahopřál za to, že dostala iPhone 6s dříve, než všichni ostatní a vůbec si nelámal hlavu nad tím, že smartphone dorazil ještě před oficiálním zahájením prodeje. Není prozatím známé, že by nějaký dalšího iPhone 6s dorazil ke svému zákazníkovi dříve, ovšem několik z nich se ozvalo, že datum doručení u uveden už na 22. září, což je dnes, ale je otázkou, zda jim nový iPhone skutečně dorazí či nikoli.

cpex0whuwaavji7

cpex0wkucaau8ku

cpeuwc7uyaaraju

CPeUxmkUYAAJyNU
CPew53QUYAAy6ds

https://twitter.com/MoonshineDesign/status/646158938799378432/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw


Aktualizace: Zákaznice na svém profilu zveřejnila další fotografie a dokonce i několik videí z iPhonu 6s ve 4K rozlišení. Bohužel kvalita videa je z velké části omezená kompresí při uploadu na Twitter, který si videa zmenšuje, aby nebyla tak náročná. Proto mějte na paměti, že kvalita se rozhodně nebude rovnat té, kterou uvidíte, až budete s iPhonem 6s natáčet sami. Server MacRumors navíc obdržel fotografie z iPhonu 6s v plném rozlišení. Odkazy na videa a na fotografie najdete níže.

Image 1
Image 2
Image 3
Image 4

iPhone 6s Rose Gold

 

Dnes nejčtenější

.