Zavřít reklamu

iPhone 6s camera iconZajímá vás, jak moc si polepšil fotoaparát v iPhonu 6s? Apple se na konferenci několikrát zmínil, že nový iPhone 6s a iPhone 6s nabídne opravdu skvělé fotografie a to především díky 12 Mpx fotoaparátu, který se kromě více megapixelů chlubí také novou technologií zachycování světla a výrazně lepším 4K videem, u kterého dokonce umí opticky stabilizovat obraz, ovšem jen u iPhonu 6s Plus.

Apple ještě před samotným zahájením prodeje, které je stanoveno již na tento pátek 25. září, u čehož samozřejmě nebude LsA chybět, půjčil svůj nejnovější telefon několika profesionálním fotografům, kteří měli za úkol vyzkoušet si, jak nejnovější jablečný telefon fotí a při té příležitosti ukázat skvělé fotografie Applu. Již včera jsme vám ukázali fotografie, které nafotil fotograf z Vogue na New Yor Fashion Weeku.

Nyní se se snímky z iPhonu 6s Plus pochlubil také fotograf Brad Mangin, který ukázal světu několik fotografií z MLB pro Sports Illustrated. Mangin se snažil zachytit jak několik detailů, tak i samotnou scénu, čímž nám ukazuje výkon fotoaparátu v různých situacích. Především fotografie detailů jsou opravdu kvalitní, ale i zbylé snímky se chlubí poměrně dobrou kvalitu na to, že byly pořízeny na smartphone. Nicméně kvalitu můžete zhodnotit sami, jelikož veškeré fotografie najdete níže.

iphone-baseball-manginsunday008
iphone-baseball-manginsunday002
iphone-baseball-manginsaturday002
iphone-baseball-manginsaturday001

iphone-baseball-manginoldies005
iphone-baseball-manginfriday001
iphone-baseball-manginfinalstadium

iphone-baseball-manginsaturday004
iphone-baseball-manginfinal1
iphone-baseball-manginfriday002

Dnes nejčtenější

.