Zavřít reklamu

icon 541528_largerAby to nebylo Mac uživatelům líto, tak i pro ně jsme si připravili zajímavé aplikace pro Mac, tedy pro OS X zdarma každý den. Mac App Store však neobsahuje tolik aplikací, tudíž seznam těch zlevněných je často krátký nebo nebo méně zajímavý. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to neovlivníme. Aplikaci si můžete stáhnou tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Convert Excel
Convert Excel je praktickou pomůckou pro vývojáře, která má za úkol zlepšit efektivitu vyvíjení aplikací pro iOS či Android. S touto aplikací můžete převádět vaše data z dokumentů Excel na soubory .plist či .sqlite. a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1004369387 oldprice=“1,99€“]

Outcome
Outcome je aplikací, která nabízí inovativní a minimalistické uživatelské rozhraní. Jedná se o prostou kalkulačku, která postrádá klasická tlačítka a umožní vám rychlé a efektivní užití.

[appbox appstore id855541528 oldprice=“0,99€“]

Status bar Countdown
Status bar Countdown je velmi užitečnou aplikací, kterou ocení každý, kdo má rád přehled. Nezáleží, zda máte důležitou schůzku, narozeniny či dovolenou – vždy budete mít přehled kolik času vám do události zbývá.

[appbox appstore id864016953 oldprice=“0,99€“]

apps Mac

Dnes nejčtenější

.