Zavřít reklamu

Apple Store - iconJak bylo očekáváno a spekulováno už od minulého týdne, Apple odstranil z Apple Storů Smart Sign iPady a nově umístil informace přímo na displeje produktů. Původně totiž vedle každého produkty byl iPad 2, na kterém mohl zákazník najít veškeré informace vztahující se k danému produktu. Jenže postupem času Apple přišel na to, že zákazníci netuší, k čemu iPady vedle produktů jsou a zkoušeli si je, jako kdyby byly na prodej. 

Právě z tohoto důvodu se společnost rozhodla, že veškeré Smart Sign iPady ze svých kamenných obchodů odstraní a informace o produktu nechá zobrazit přímo na displeji demo kusu, který je vystaven na stole v obchodech. Je otázkou, zda to byla správná volba, jelikož když se podíváte na snímky od 9to5mac níže, působí obrazovka jednotlivých produktů trochu chaoticky.

Informace na jednotlivých produktech však nejsou jen puohý obrázek, ale přímo naprogramovaná aplikace „Pricing,“ ve které se může zákazník dozvědět další informace o produktu a nebo si dokonce zavolat na pomoc některého z přítomných asistentů a nechat si poradit s výběrem.

Je předpokládáno, že aplikace se nedostane nikam mimo oficiální obchody Applu a není ani zcela jasné, zda se objeví u resellerů jako je slovenský m:zone nebo český iWant atd. Níže se pak můžete podívat, jak vypadá pozměněný koncept informací o daném produktu v podobě jednoduché aplikace.

cnv7cf0wsaa1y7p
cnv7b3mwiaagzdl
cnv7cxqxaaaxeui
cnv7bmywsaanyt8
cnv7cngueae3pmt
cnv7cwtwgaaeocg

 

Dnes nejčtenější

.