Zavřít reklamu

Apple Store - iconiPad 2 bol jedným z najväčších prelomov vo svete tabletov a práve tento tablet sa nachádzal v obchodoch Apple Store dlho po tom, ako boli predstavené novšie modely. Slúžil totiž ako informačný displej pri produktoch, ktoré Apple predáva v Apple Store a užívatelia sa na ňom dozvedeli všetko dôležité. V prípade iPhonu 5c potom Apple ukázal cit pre detail a každý jeden iPad mal inakšiu farbu pozadia v závislosti od toho, pri ktorom iPhone sa nachádzal. Doba sa však posúva ďalej a Apple zistil, že aj keď bol iPad zaujímavým doplnkom, nebolo to veľmi praktické riešenie a mnohí návštevníci si ho pomýlili s vystaveným modelom a divili sa, že na ňom nie je možné robiť nič, než len pozerať špecifikácie produktu pri ňom.

Smart Sign, ako ich Apple nezýval, teda zmiznú zo stolov vo väčšine obchodov Apple Store, ale v niektorých by mohli zotrvať ešte nejaký ten piatok. Po novom však budú všetky informácie o cene dostupné priamo v aplikácii, ktorá bude nainštalovaná na Macoch a iOS zariadeniach. Aplikácia pre Mac bude obsahovať informácie o všetkých dostupných konfiguráciách daného zariadenia a tiež bude ponúkať nástroj pre porovnávanie modelov. Samotná aplikácia má byť umiestnená v ľavej časti docku a bude plne interaktívna. Rovnako tak bude obsahovať tlačidlo pre privolanie zamestnanca Apple Storu. Aplikácia pre iOS bude mať podobné funkcie, ale bude sa nachádzať na domovskej obrazovke.

Spoločnosť začne upozorňovať na túto skutočnosť aj samotných zákazníkov a to už v stredu. Práve v noci z utorka na stredu z obchodov zmiznú iPady a budú nahradené aplikáciami v Macoch, iPhonoch a iPadoch a zamestnanci budú po otvorení obchodu vítať zákazníkov a dajú im možnosť pozrieť si nové informačné aplikácie. Rovnako tak začne Apple vo väčšom rozsahu propagovať Apple Music a Apple Watch a to tak, že zamestnanci budú nosiť hodinky ako súčasť svojho pracovného odevu. Ako začne Apple prezentovať svoju hudobnú službu, ešte nie je jasné, ale je možné, že sa na tom budú podieľať aj reklamné bannery na stenách.

Apple Store Render

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.