Zavřít reklamu

MackeeperNa světě snad neexistuje kontroverznější software než MacKeeper. Aplikace která vás zaplavuje reklamou kamkoli jen jdete slibuje, že dokáže zrychlit Mac a vrátit mu původní šťávu a dokonce z něj vymačkat ještě něco navíc. Celkově se MacKeeper tváří jako CleanMyMac, jehož recenzi si můžete přečíst v článku Recenze CleanMyMac 3: pochopíte, že předchozí verze byla jen demo!

Problém je, že MacKeeper příliš nefungoval, tedy spíš fungoval tak, že se dočkal hromadné žaloby, během které zákazníci spolu s právním zástupcem požadovali refundaci a omluvu kvůli tomu, že software nefungoval tak jak by měl a byla na něj vedena nepoctivá reklama, jenž deklarovala věci, které software ve skutečnosti neuměl.

mackeeper

Společnost ZeoBIT nakonec uzavřela mimosoudní dohodu s tím, že všichni, kteří si koupili software do 8. července 2015 mají nárok na proplacení plné částky, kterou za MacKeeper utratili, což bylo v drtivé většině případů 39,95$. ZeoBIT na refundaci vyčlenil 2 000 000$, které jsou k dispozici pro všechny, jenž vyplní žádost o vrácení peněz, kterou naleznete přímo zde.

Žádost musíte odeslat do 30. listopadu 2015 a poté již jen čekat na vrácení financí. Bohužel ZeoBIT ani nový majitel software MacKeeper nemusí uznat chybu a ani se omluvit, stačí že zaplatí odškodné a tím pro ně celá záležitost končí. Podle soudních dokumentů si software koupilo přes 500 000 lidí jen v USA a to s cenou 39,95$, což znamená, že se společnost katapultovala mezi slušně vydělávající vývojáře.

Dnes nejčtenější

.