Zavřít reklamu

Mafia IIIA je to tu, to na co mnozí z nás čekali roky, to v co doufali, věřili a ti mladší se i modlili, je tu! Vývojáři ze společnosti 2K oznámili na svém oficiálním Twitter účtu, že se skutečně dočkáme Mafia III. Představení roky očekávané novinky proběhne 5. srpna v rámci veletrhu Gamescom v Kolině nad Rýnem. 

Nyní možná jásáte, ale ptáte se proč na LsA píšeme o hře, kromě toho, že už nechceme být jen striktně Apple web je to také tím, že Mafia II je jednou z mála AAA her, které jsou dostupné i v rámci Mac App Store a to již značně dlouhou dobu. Je tedy více než pravděpodobné, že si novinku zahrajeme také na Macu!

První trailer na hru uvidíme příští středu a dozvíme se v něm, o co ve hře vlastně půjde, jak bude vypadat grafika a atmosféra jedné z nejslavnějších českých her v historii. Zajímavý je však také plakát ze hry, kteoru 2K již ukázalo. Na něm je vidět, že se z válečné doby přesuneme mnohem blíže do současnosti a vozy na plakátu jasně naznačují, že to budou sedmdesáté, až osmdesáté roky minulého století.

 

Mafia 3

Dnes nejčtenější

.