Zavřít reklamu

§V tomto článku bychom vám chtěli krátce představit několik aplikací pro Mac, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

Build and Play 3D
Pokud jsou vaše děti fanoušky Bořka Stavitele či Bleska McQueena, tak budou milovat tuto aplikaci. Auto, letadlo, loď, vlak a klasická motorka – to je jen pár zábavných dopravních prostředků, které se vaše dětí naučí sestavovat. Ideální pro děti ve věku 3-5 let. Hra nabídne skvělou grafiku a vaše děti bude určitě bavit.

screen800x500

Large File Cleaner
Užitečná aplikace, která by neměla chybět na žádném Macu. Začněte skenovat a aplikace vám pomůže nalézt soubory, které zabírají zbytečně moc místa na vašem disku. Large File Cleaner také dokáže obnovit soubory, které jste omylem vymazali.

screen800x500 (4)

 

Faces
Faces je zajímavou aplikací, která vám pomůže vytvořit překrásné koláže z vašich portrétů. Aplikace umí vyhledávat obličeje, které budou pasovat do vaší koláže úplně nejlépe. Fotografiím je automaticky změněna velikost a jsou ořezány, aby vypadali pohromadě co nejlépe. Navíc rozpoznané obličeje si můžete z aplikae vyexportovat jako samostatné fotografie.

  • Původní cena: $1,99
    Stáhnout: Faces
screen800x500 (5)

MacAppStoreSplash_2x

Dnes nejčtenější

.