Zavřít reklamu

iPhone 6sAj napriek tomu, že Apple počas posledných rokov predstavoval nový iPhone vždy na jeseň/podzim, teraz by sa to mohlo zmeniť a spoločnosť by mohla predstaviť iPhone 6s a 6s Plus už v auguste/srpnu. Predstavenie o mesiac skôr by bolo neobvyklé, keďže Apple nikdy nepredstavil iPhone práve v čase, kedy je väčšina ľudí na dovolenkách, či už pri mori alebo na hudobných festivaloch. A keď už Apple predstavil nejaký ten iPhone počas letných mesiacov, stalo sa tak vždy na WWDC, ktorá sa koná začiatkom júna/června.

Apple by mal predstaviť minimálne dva modely, ktoré by mali priniesť tonu noviniek. Niektoré z nich sú očakávané, iné sú pre zmenu dlhoročne žiadané a jednou z nich je aj 12-megapixelový fotoaparát. Apple sa totiž v posledných rokoch zameriaval len na vylepšenia týkajúce sa optiky, nie však rozlíšenia. Konkurencia ho však už za ten čas stihla predbehnúť a dnes už nájdeme telefóny, ktoré majú dvakrát tak vysoké rozlíšenie fotoaparátu, ale zároveň majú rovnako vysokú kvalitu fotiek ako má iPhone 6, v čom sa zhodli aj naši čitatelia pri našom fototeste Galaxy S6 a iPhone 6.

Okrem toho by mali nové iPhony priniesť množstvo ďalších noviniek. Tie zahŕňajú nový 14-nm procesor Apple A9 s 2 GB RAM, vylepšený snímač Touch ID, displej s technológiou Force Touch a podporou nových gest. Na spodnej strane by sme tiež mali nájsť dodatočný mikrofón pre vyššiu kvalitu hlasu pri telefonovaní a telefón tiež ponúkne novú farebnú variáciu Rose Gold. Prevažnú väčšinu by mal vyrobiť Foxconn, pričom KGI odhaduje, že spoločnosť vyrobí 60 až 70% všetkých iPhonov.

iPhone 6s

*Zdroj: The China Post

Dnes nejčtenější

.