Zavřít reklamu

iPod ProNeuplyne týden, během kterého bychom vás neinformovali o očekávaném iPadu Pro. Ten by měl být určen zejména do korporátní sféry, pro prezentaci návrhů od architektů, fotografií nebo různých grafických záležitostí. Designér Jomy Joseph se však zamyslel nad tím, co kdyby Apple představil iPod Pro. Ten by neměl ani zdaleka nést označení Pro kvůli své velikosti, ale kvůli tomu, že by se jednalo o skutečně nejlepší přehrávač médií, který kdy Apple představil světu.

iPod Pro přináší zcela nový design, který se neinspiroval žádným dosud známým produktem od Applu, ovšem jeho uživatelské rozhraní pochází z Apple Watch. Samozřejmostí je pak Siri nebo fitness aplikace a také možnost instalovat aplikace určené pro Apple Watch, což by mimochodem skutečně dávalo smysl. Apple by tak totiž mohl využít dlouho vyvíjený operační systém a přenést jej do dalšího zařízení, které je pro něj šité na míru.

Co se týká výbavy iPodu, k té bych se nerad vyjadřoval, jelikož Jomy Joseph je sice skutečně šikovný designér, ale buď žije v roce 2415 nebo předtím než začal vymýšlet popisky ke svému iPodu vzal nějaký ten papírek LSD. Podle něj totiž nebudete potřeboval sluchátka a iPod bude díky speciálním reproduktorů s funkcí Reverb Sense (tento název si vymyslel skutečně jen Jomy), přenášet hudbu přímo do vašich uší. V podstatě by se měla hudba šířit bezdrátově a bez použití kabelů nebo jiných vychytávek přímo do vašich uší s tím, že nikdo jiný ji neuslyší. Design je tedy skutečně super, alespoň z mého úhlu pohledu, popisky u obrázků raději nečtete, tedy pokud nejste fanoušci Star Wars.

iPod-Pro-concept-1
iPod-Pro-concept-2
iPod-Pro-concept-3
iPod-Pro-concept-4
iPod-Pro-concept-5

Dnes nejčtenější

.