Zavřít reklamu

App Store icon V dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikácií, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva nevieme presnú dobu trvania tejto akcie preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. Už v treťom vydaní tohto článku pre tento týždeň sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie, no najväčšia zľava sa týka aplikácie akú sme tu mali už 3 krát a vždy v inom prevedení.

Note Rocket
Pomocou tejto aplikácie si bude môcť každý jeden kutil odfotografovať svoje dielo a zdielať jeho miery so svojím tímom nadšencov. Obrázky môžete jednoducho zdielať pomocou e-mailu alebo rôznych sociálnych sietí.

  • Pôvodná cena: 1,99$
note-rocket

 

DDLN Cam
Fotoaplikácia, ktorá ponúka užívateľovi nepreberné množstvo rôznych funkcií, ktoré ocení každý kto si rád upravuje svoje fotografie. Okrem veľkého množstva filtrov aplikácia ponúka aj možnosť „zrkadla“.

  • Pôvodná cena: 1,99$
ddln-cam

//

Cities
Aplikácia určená pre miľovníkov veľkomiest a architektúry. V tejto aplikácii sú zakomponované fotografie väčšiny svetových miest. Môžete sa tak pozrieť na zaujímavé zábery, ktoré by ste možno bežným okom nevideli.

  • Pôvodná cena: 0,99$
cities

Quantum Legacy HD
Osobne príliš nerozumiem vznamu tejto hry, keďže existuje minimálne trojicha hier takmer identických. Všetky však boli už takto zlacnené a asi sa ani niet čomu diviť. ˇKaždopádne si hra možno nájde aj svojich prívržencov.

  • Pôvodná cena: 29,99$
quantum-legacy-hd-turbo

O’Timer
Už ako samotný názov aplikácie napovedá jedná sa o časovač, ktorý však ponúka veľké množstvo zaujímavých funkcií. Ocenia ho najmä domáce gazdinky pri pripravoavní svojich domácich špecialít.

  • Pôvodná cena: 0,99$
o-timer

//

*Zdroj: bgr.com 

Dnes nejčtenější

.