Zavřít reklamu

ibmApple a IBM oznámili trojicu nových MobileFirst aplikácií pre iOS, ktoré sú už od dnešného dňa dostupné pre podniky, ktoré sa rozhodnú začleniť do programu MobileFirst, vďaka ktorému dajú iPadom a iPhonom v podniku úplne nové využitie. Celkovo tak dvojica oznámila 14 aplikácií zo 100, ktoré majú byť predstavené tento a možno aj budúci rok. Nové aplikácie nesú názvy Advisor Alerts, Passenger Care, Dynamic Buy a rovnako sa k ním pridávajú nové detaily k aplikácii Field Connect, ktorá bola predstavená už pred mesiacom pri oznámení rekordných finančných výsledkov.

Prvá aplikácia, Advisor Alerts, sa pridáva k aplikáciám určeným pre finančné inštitúcie a banky. Táto aplikácia je určená najmä pre finančných poradcov a umožňuje im v reálnom čase monitorovať trhové informácie pre klientov. Nechýbajú notifikácie, ktoré upozorňujú na schválenie transakcií, problémy s obchodom, splatnosť, nespokojnosť klienta a relevantné novinky z trhu. Aplikácia Passenger Care, ako už názov napovedá, je určená pre cestovné spoločnosti. Táto umožňuje agentom zákazníckych servisov registrovať cestujúcich kým stoja v rade a umožňujú im rýchlo sa nasmerovať.

Aplikácia Dynamic Buy je určená pre predajne a umožňuje predavačom reagovať na zmeny v trendoch a výkony produktov v reálnom čase. Nakoniec, spomínaná aplikácia Field Connect je určená pre poľných technikov a je to úplne prvá aplikácia určená pre energetické spoločnosti. Táto aplikácia umožňuje technikom dostať čerstvé informácie na základe svojej polohy a umožní im tak udržať bezpečnosť pri práci. IBM nakoniec oznámilo, že dnes už je do programu MobileFirst zaregistrovaných 50 kľúčových klientov vrátane Air Canada, American Eagle, Banorte, Boots UK, Citi a Sprint. Behom tohto štvrťroka bude predstavených celkovo 12 aplikácií.

Advisor Alerts
Dynamic Buy
Passenger Care
*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.