Zavřít reklamu

will.i.amFrontman skupiny Black Eyed Peas Will.i.am má viditeľne veľmi veľa nápadov a peňazí na to, aby mohol vydávať vlastné značkové príslušenstvo k mobilným telefónom. Tak ako už dávnejšie predstavil pod svojim menom špeciálny kryt na iPhone 4, ktorý vyzeral dosť zložito a nekonvenčne, tak aj teraz k nám prichádza s novinkou v podobe chytrého náramku.

Tento jeho najnovší technický výstrelok dostal názov Plus a je vybavený 3G technológiou zabezpečujúcou hovory. Taktiež ako jednu novinku uvádza digitálnu asistentku, ktorá pracuje ako Siri za čias vývoja a volá sa AneedA. Najlepšie na tom je, že Will.i.am upresnil aj dostupnosť tohto svojho módneho výstrelku, ktorý bude dostupný výhradne na vybraných predajniach AT&T a O2.

Z čisto technického hľadiska tento prístroj disponuje pamäťou RAM s kapacitou 1 GB, interné úložisko dosahuje kapacitu 16 GB a samozrejmosťou je WiFi a Bluetooth konektivita. Zariadenie ďalej disponuje podivným softvérom, ktorý obsahuje zaujímavé vychytávky ako je napríklad detektor emócie. Táto vychytávka pracuje na báze získavania informácií z tónu vašeho hlasu. Celé toto zariadenie sa bližšie špecifikovať ani nedá, keďže sa jedná len o akýsi výstrelok tohto frontmana. Avšak cena je stanovená na 475 dolárov, čo by mohlo znamenať, že to Will.i.am s predajom tohto zariadenia myslí vážne.

william_2014_48-730x409

Dnes nejčtenější

.