Zavřít reklamu

muve.czTisková zpráva: Internetový obchod s hrami muve.cz oznamuje příchod nové sezóny oblíbených slevových akcí zaměřených výhradně na hry ke stažení. Létohraní začíná 28. srpna a trvá až do neděle 7. září. Během deseti dnů se postupně zlevní na 500 her a DLC.

Tak jako po jaru přichází léto, po Jarohraní následuje Létohraní. Trauma z konce léta a začátku nového školního roku zmírní gigantická slevová akce, v rámci které bude postupně snížena cena více než pěti set her a herního obsahu (DLC), a to až o 80 %. Opět platí, že výběr zlevněných titulů se mění každý den v poledne. Proto se vyplatí sledovat muve.cz každý den, ať máte jistotu, že vám nic neunikne. Výše slev ani pravidla slevové akce nejsou pro tisíce zákazníků, kteří výhodně nakoupili na muve.cz v některé z minulých slevových akcí, žádnou novinkou. Dosud nevídaný je ale rozsah slev.

V průběhu deseti dnů zasáhnou slevy na pět set her a DLC. S výjimkou žhavých novinek tak bude zlevněna v podstatě celá nabídka obchodu muve.cz. Doslova za pár korun pořídíte třeba střílečku S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat stealth Hitman: Absolution. Na čtvrtinu pak spadly ceny série Grand Theft Auto, nového Thiefa, posledního dílu série Tomb Raider nebo kolekce série Bioshock. V nabídce slev jsou také hry pro Mac, například Call of Duty nebo Civilization. Většina her zakoupených v rámci Létohraní se aktivuje na Steamu (se zárukou funkčního aktivačního klíče), část titulů si můžete stáhnout přímo ze stránek muve.cz. Návod, jak na to, najdete na stránkách obchodu.

Hry na mac

 

Dnes nejčtenější

.