Zavřít reklamu

xiaomi-logoXiaomi je spoločnosť, ktorá si vo svete získava popularitu a v Číne dokonca dokázala zosadiť z trónu Samsung, vďaka čomu sa „Čínsky Apple“ stal najpopulárnejším výrobcom telefónov v krajine. Čo ale poslednou dobou kazí povesť spoločnosti Xiaomi, je podobnosť niektorých jej produktov s tými od spoločnosti Apple, ako aj zakončenie konferenciami predstavením „One more thing“. Viceprezident Xiaomi však akékoľvek narážky médií na podobnosť Xiaomi a Apple dementoval a vyhlásil, že spoločnosti jednoducho majú podobný vkus.

Inak tomu nie je ani teraz, keď Xiaomi začalo prezentovať prostredie MIUI 6. Prostredie, ktoré bude uvedené na trh spolu so Xiaomi Mi4, totiž ponúka flat design, svetlé farby a čuduj sa svete, pri určitých veciach majú dizajnéri Xiaomi rovnaký vkus ako Jony Ive a jeho tím. Či sa tieto podoby objavili čistou náhodou, to už posúďte vy sami podľa screenshotov MIUI 6 nižšie. Na druhú stranu, niektoré aplikácie tu ale vyzerajú skutočne pekne, ako napríklad aplikácia Počasie, ktorá to dotiahla s minimalizmom na novú úroveň.

Xiaomi MIUI 6Xiaomi MIUI 6Xiaomi MIUI 6Xiaomi MIUI 6Xiaomi MIUI 6Xiaomi MIUI 6Xiaomi MIUI 6Xiaomi MIUI 6Xiaomi MIUI 6Xiaomi MIUI 6

Xiaomi MIUI 6
Xiaomi MIUI 6Xiaomi MIUI 6Xiaomi MIUI 6*Zdroj: PhoneArena

Dnes nejčtenější

.