Zavřít reklamu

iphone_6_logoKromě většího displeje je jednou z vizuálních změn iPhone 6 o kterých jsme měli možnost slyšet v posledních měsících také vyřezávané zadní logo společnosti Apple, které bude svítit stejně, jako svítí logo Apple na MacBooku. Druhou možností, jak Apple toto svítící logo využije jsou pak notifikace, které upozorní podle stylů barev a intenzity záření na různé zmeškané události. O tom zda se podsvíceného loga dočkáme nebo ne se spekuluje celý letošní rok.

Z technického hlediska se nejedná o nic složité a svítící logo na iPhone 4/4s jste se dokázali vyrobit i sami, díky speciálnímu kitu. Problém je však s výdrží baterie, ovšem na druhou stranu LED diody v současné době již dokáží svítit skutečně s minimální spotřebou energie. Apple navíc vše může řešit tak, jak u MacBooku, kde zadní jablíčko svítí díky světlu z displeje a právě proto když snížíte jas displeje, sníží se také intenzita záření jablíčka na zadní straně víka MacBooku.

O tom zda se logo na iPhone 6 rozsvítí nebo ne můžeme prozatím jen spekulovat, ovšem server AppleClub uveřejnil fotografie log Apple, které jsou údajně připraveny k montáži na iPhone 6 a budou svítit. Otázkou je zda se jedná o loga, která prozáří LED dioda nebo displej nebo jsou loga z plastu záměrně, aby přes ně mohl procházet signál GPS, GSM, NFC a Bluetooth.

 

apple-logo-iphone-6-2

Dnes nejčtenější

.