Zavřít reklamu

Rendery iPhone 6Výrobca luxusne upravených produktov Feld & Volk zverejnil na webe ďalšie vysokokvalitné fotografie komponentu pre iPhone 6, pričom teraz sa jedná o fotografie hliníkového zadného krytu. Ani teraz sa nejedná o nič iné, než o komponent pre 4.7-palcový iPhone a tak je väčší 5.5-palcový model ešte stále akosi záhadným zariadením. Okrem toho, že získal zadný kryt, získal tiež ďalšie súčiastky, ktoré s ním úzko súvisia, vďaka čomu sa nám zadná strana zariadenia celkom kompletizuje.

Na fotografiách môžeme totiž okrem krytu, do ktorého sú vyrezané otvory pre komponenty, vidieť aj kovový prúžok, ktorý bude vytŕčať z telefónu a bude ohraničovať fotoaparát zvonku, vďaka čomu bude zadná strana iPhone 6 vyzerať veľmi podobne ako zadná strana piateho iPodu touch. Ďalšia súčiastka, ktorá určite stojí za zmienku, je logo Apple. Narozdiel od posledných generácií iPhone, logo Apple je teraz samostatným dielom a ako zistil Feld & Volk, pozostáva z neznámeho kovového materiálu, ktorý je ale odolný voči poškriabaniu. Práve v súvislosti s tým sa špekuluje, že môže ísť o Liquidmetal, čiže o niečo, čo nie je Applu cudzie. Logo Apple bolo navyše oddelené od zvyšku zadného krytu naposledy v roku 2007, čiže u prvej generácie iPhone – odvtedy Apple predstavil tri plastové iPhony, dva sklenené a dva hliníkové.

iPhone 6 volume buttons

Ďalšia zaujímavosť sa týka tlačidiel na boku zariadenia. Pri otvoroch pre tlačidlá na ovládanie hlasitosti sa nachádza vyhĺbenina, ktorá je veľmi podobná tej, ktorú sme mohli vidieť na uniknutej makete iPadu Air druhej generácie, ako aj na uniknutom zadnom kryte. Nakoniec posledná súčiastka, o ktorú sa s nami ruský výrobca podelil, je flex kábel, ktorého pôvod ani účel nie sú známe, no vzhľadom k jeho veľkosti je veľmi pravdepodobné, že ide o súčiastku z nového iPadu.

iPhone 6 parts
iPhone 6 camera lens
iPhone 6 logo
*Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.