Zavřít reklamu

iPhone 6S tím jak postupuje čas odpočítávající představení nového iPhone 6 se samozřejmě ukazuje čím dál tím větší množství dílů a ačkoli jsme měli možnost vidět šasi iPhone 6 již několikrát, poslední video skutečně stojí za vaši pozornost. Samozřejmě se opět bavíme pouze potencionálně a vše platí pouze v případě, kdy iPhone 6 bude skutečně vypadat tak, jak prezentuje video. Zatím vše nasvědčuje tomu, že se však skutečně díváme na šasi příštího iPhone. Preciznost zpracování, další náznaky, analýzy a úniky komponent které do šasi zapadají, to vše nasvědčuje tomu, že iPhone 6 bude skutečně vypadat tak jak vidíte níže.

Problém je v tom, že se neustále čekalo, kdy se design povrchu šasi změní a nějaká barva nebo nástřik zakryje antény, jenž nepěkně kazí celkový design. Ani s postupujícím čase jsme se toho však nedočkali a neustále vidíme dva nehezké pruhy na těle přístroje. Zajímavý je však také fakt, že i když jak zpracování napovídá vidíme pravděpodobně velmi pokročilou verzi šasi, Power Button je umístěn skutečně na boční straně, nikoli tak jak u všech předchozích telefonů společnosti Apple, tedy na horní straně přístroje. O tom, že se však nejedná o finální verzi svědčí fakt, že se zde nenachází leštěný nápis iPhone a další nezbytnosti.

Zajímavé je také to, že výkroje na zadní straně přístroje naznačují pouze klasický, nikoli duální blesk, který používá iPhone 5s. Zda se Apple chystá vrátit ke staršímu typu blesku zatím není zřejmé, ovšem alespoň podle šasi to vypadá tak, že duální blesk zůstává minulostí a nebo naopak výsadou většího 5,5″ modelu iPhone 6, protože na videu vidíme menší, 4,7″ variantu.

Dnes nejčtenější

.